Pochod pro rodinu vs. Prague Pride Parade

8. 08. 2011 17:30:00
Ve stejný den, v sobotu 13.srpna se mají v Praze konat dva pochody, které vyjadřují zájmy dvou naprosto odlišných skupin ve společnosti. Zatímco tzv. Prague Pride Parade, kterou organizují homosexuálové za značného zájmu médií, se bude konat pod záštitou pražského primátora za ODS B. Svobody a podporovat se ji rozhodlo 13 velvyslanců tzv. nejvyspělejších zemí, Pochod pro rodinu je zaštítěn zejména stranou KDU-ČSL a pro naše média je naprosto nezajímavý.
Plakát pochodu pro rodinu Zdroj: Internet, KDU-ČSL
Plakát pochodu pro rodinu Zdroj: Internet, KDU-ČSL

Myslím, že nejsem sám, koho zaráží, že se vůbec koná „pochod pýchy“ gayů a lesbiček, tím více jsem překvapen, že tato malá, ale hlasitá skupina bude pochodovat za tak monstrózní politické podpory. Mediální cirkus, který se rozpoutal kolem negativních prohlášení vícekancléře P. Hájka a presidenta V. Klause na toto téma jen podtrhuje nepřirozenost naší postmoderní společnosti. Svým způsobem ale jen dokladuje, že jejich kritická slova byla oprávněná. Lidé, kteří se nenechají „oblbnout“ tlakem koryfejů „politické korektnosti“, vnímají velice zřetelně, jak zcestný je zřetelný tlak médií a byrokracie Evropské Unie na prosazení takových principů společnosti, jež naprosto popírají přirozené a tradiční hodnoty a místo nich nastolují „nové“ a „lepší“ (jež ve skutečnosti ale nové nejsou, protože se vyskytovaly vždy jako průvodní jev civilizací ve fázi úpadku, těsně před jejich zkázou) .

Homosexuálové mají dnes na své straně nejenom právo, jež jim zajišťuje ochranu, ale podobnými akcemi, jako je pražská Pride Parade chtějí demonstrativně sami sebe prezentovat jako světlonoše nové, „humánnější“ společnosti. Jejich propaganda už dosáhla toho, že se většinová společnost dnes „dívá na homosexualitu pouze jako odlišný životní styl podobný heterosexuálnímu. Zobrazují dva mladé muže nebo ženy držící se za ruce a procházející se po parku, jako by jejich perverze byla pouze jiným vyjádřením lidské lásky. Tento pohled však ignoruje spoustu faktů“ (cit. James Dobson, „Láska musí být neústupná“). Nechci popírat, že v některých případech homosexuality se jedná o vrozenou inklinaci, jež se na toho, kdo ji má klade obtížné břemeno, když se pokouší vyhovět tradiční morálce. V tomto smyslu souhlasím s výrokem P. Hájka – totiž že jde o břemeno lidské přirozenosti, s nímž se člověk musí velmi těžce vyrovnávat – a zvítězit nad ním i v tomto případě lze jen tehdy, když svou vůli a sklony takový člověk nechává pod křížem Kristovým.

Nelze však ale nevidět, že se k tomuto „životnímu stylu“ dnes hlásí čím dál, tím více lidí, aniž by v jejich případě šlo o vrozenou deviaci. (viz rozhovor v Onadnes se světoznámou psycholožkou Jiřinou Prekopovou): „Také mám dojem, že je čím dál více lesbických a gay vztahů. Například mám osobní zkušenost s dvěma ženami, které byly vdané a měly děti a uchovaly si ke mně důvěru. Přišly za mnou a sdělily mi: Máme pro vás novinku. Jsme lesbické. Rozumíme si spolu víc než s muži a víme, co nám dělá dobře, naši muži se o to ani nesnažili. Víc rozkoše jim udělá druhá žena. Je to vlastně taková onanie ve dvou. A je v tom samozřejmě i egocentrismus.“ Podobně i velké části gayů jde především o ně samé a jejich hlavním cílem i v sexuální oblasti je uspokojit sama sebe. S tím souvisí i jejich značná promiskuita, jejímž důsledkem bývá explozivní šíření pohlavních i jiných nemoci – je známo, že AIDS byla zpočátku nemocí, jež postihovala především homosexuály.

Připadám mi v této souvislosti, jako bych spadl z jiné planety, když patřím mezi ty, kdo lpí na tradičních křesťanských hodnotách, jejichž výrazem je monogamní vztah muže a ženy, kteří vytvářejí rodiny a společně vychovávají děti. Je totiž zjevné, že jednu z hlavních příčin prudkého úpadku evropské společnosti, jehož projevem je šíření egoistického, požitkářského jednání a do jehož rámce zahruji právě hnutí homosexualizmu, je třeba hledat zejména v krizi rodiny (opět J. Prekopová):

(otázka OnaDnes) Kolaps manželství je opravdu důsledkem výchovy nevýchovy?: „Je to tak. Generace dnes dospělých dřívějších malých tyranů nebo princezen na hrášku je generací, která se nenaučila něco vydržet, obětovat se. Musí mít všechno a okamžitě, a když to nedostanou, jdou od toho. Jako děti nemuseli tito dospělí doma pomáhat, protože práci v rodinách začaly zastávat stroje a zbytek nějak zajistili rodiče. Nabyli dojmu, že všechno se dá koupit za peníze, že vše lze zajistit materiálním dostatkem. Takže se žení velmi pozdě, chtějí si užít světa, pak se jim konečně nějak podaří zplodit dítě... Jenže reálné dítě začne křičet a kopat nožičkama a rodiče jsou z toho za krátkou dobu v nerváku, začnou se starat, kde jsou nejbližší jesle, a běží k pediatrovi, ať dítěti předepíše utišující prostředky...“

Kladu si znovu otázku – je pro naši společnost a její politickou reprezentaci opravdu důležitější podpořit skupinu lidí, která chce jen dát najevo svou „pýchu“ (opravdu nevím, na co jsou pyšní – viz titulek Parlamentních listů „Gayové ničí důkazy. V Praze chtěli chodit nazí a leštit si hýždě“), nebo dát najevo, že si váží lidí, kteří zabezpečují budoucnost národa?

Autor: Martin Pinc | pondělí 8.8.2011 17:30 | karma článku: 29.04 | přečteno: 2128x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 34.23 | Přečteno: 597 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 29.31 | Přečteno: 2080 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 16.81 | Přečteno: 294 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.33 | Přečteno: 211 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.67 | Přečteno: 276 | Diskuse

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...