Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Leona Vysloužilová

12. 3. 2010 14:15
Omlouvám se za odstranění videa v češtině

Dobrý den, pane Pinc,

nový odkaz je

http://www.youtube.com/watch?v=BHplqFW-C7Y

Není to namluvené, ale otitulkované

0 0
možnosti

Ahasuerus

11. 3. 2010 16:33
O čem pojednává to video?

Odkaz je na youtube.com odstraněn uživatelem.

0 0
možnosti

Kozlík_

10. 3. 2010 22:54
My na tom nejsme lépe

Nemáme tu moc kult voodoo, ale jiné šejdíře - okultní léčitele, to ano. Astrologové vydělávají obrovské peníze, podobně si dobře žijí různé kartářky, provozovatelé různích obchůdků s magickými předměty, kameny, vůněmi apod. Náš národ je ateistický, ale k duchovním věcem, těm od satanáš, to zas blízko má.

Stejným zlem je i oslava homosexuality. Homosexuálové jsou ve společnosti vysoce vážení. Odborář Dušek řekl pravdivý popis, jedna věta o ohnutí pro tužku byla sice na úrovni hospodské mluvy, ale neřekl nic nepravdivého či urážlivého. Zvedla se hysterie, nejen homoaktivisté (ti se tím živí, to chápu), ale i jinak slušní lidé jako premiér či Topolánek se proti tomu dosti vymezovali. Proč je netrápí, že tam je podezdření na tahání kamarádů, když už jim nevadí ta homosexualita. Jen prezident neměl potřebu něco odsuzovat, i jeho homoaktivista Hromada urážel - a vlastně celý národ, respl slušné lidi.

0 0
možnosti

Kozlík_

10. 3. 2010 22:56
Re: My na tom nejsme lépe

Takže možná nás nepotká zemětřesení jak modláře na Haiti, ale kdyby to tady Bůh vypálil jako sodomu - kvůli těm sodomitům - tak by nebylo divu. Tu sodomii dělá dosti lidí, zbytek ji schvaluje. Není moc lidí, co by se kvůli tomu trápil, jak kdysi Lot.

0 0
možnosti

ovoce.zelenina

10. 3. 2010 22:18
Zdvořilý dotaz

domníváte se, že český nedouk a pohan vaše pravdivá slova pochopí???

Domníváte se, že tristní stav českého pohraničí je vlastně trestem za vyhnání původních velmi pracovitých obyvatel?

Zřejmě se tento nekulturní mor rozlívá i do vnitrozemí, a poslanci jsou slepí, hluší a namlouvají si bajky a zbožná přání.

0 0
možnosti

xurek

10. 3. 2010 21:59
zajimave

zase neco k zasmani :-) ze uz nekoho mohla napadnou takova pic..na jako ,ze buh je potrestal za okultizmus by si zaslouzil kulku. to uz je fanatizmus neprimereny aj na krestany. To ze tady se snazite vyvratit tak nesmslou vec uz mluvi i neco o vas. A klidne at si tam pokaji :-) nikdy to nikomu nepomohlo viz. ruzne morove obdobi

0 0
možnosti

MORAK

10. 3. 2010 21:54
To je teda síla ....

Bzzzzzz ![>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."