Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Don don

18. 6. 2010 2:21
no

dovolím si nesouhlasit s Vaším postojem - protestantským. Asi je to proto, že jsem katolík. Direktorium bylo z dnešního pohledu bandou vlastizrádců. Zvolením Fridricha za krále si ortel podepsali sami a navíc měli skoro půlrok na opuštění Čech. Očekávání generálního pardonu se ukázalo lichým.  Po ostřelování Vídně Kryštofem si totálně zavařili, navíc Budovcovo provázení turecké delegace po pražském hradu, tak to už byl vrchol. Není proto divu jak po frašce na Bílé hoře dopadli. Sám Fridrich pochopil a okamžitě prchá a věrný Roupovec s ním. Roupovec dokonce lhal, když tvrdil, že Fridricha doprovodí jen k městské bráně - charakter. Prostě protestantské direktorium si naběhlo na smeč. Přeji vám hezkou vzpomíkovou akci, ale já nepřijdu. Jinak nic ve zlém, bratře:-)

0 0
možnosti
AR

Don don

18. 6. 2010 2:43
Re: no

dodatek. Přečetl jsem si článek z odkazu, ale to je trochu silná protestantská propaganda. To autor myslel vážně? On nic neví o ekumeně? 8-o

0 0
možnosti
K4

kirduk 4

17. 6. 2010 22:27
Přibit za jazyk ?

Dobrá inspirace po tom letošním volebním happeningu;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."