Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

certik_bertik

27. 12. 2010 10:49
asi

by se dalo říct, že velká monoteistická náboženství přinesla světu jenom zkázu

0 0
možnosti

asako

27. 12. 2010 11:28
Re: asi

Nejen přinesla, ale i přinesou

0 0
možnosti

asako

27. 12. 2010 10:13
Nevěrohodné

Proč mě napadlo po přečtení článku ono známé: "Zloděj volá, chyťte zloděje".

0 0
možnosti

Rilian

27. 12. 2010 10:16
Co je nevěrohodné?

0 0
možnosti

marlow

27. 12. 2010 9:34
hm

Ta cisla jsou strilena hodne, hodne od boku. Pripisovat obeti otrokaru "muslimum" vzhledem k tomu ze otroci byli chytani pro "krestanske" odberatele je neseriozni. A vubec. Nevim co jste tim clankem chtel rict. Ze dejiny lidi jsou plne valek a nasili neni vina nabozenstvi. Panovnici bojovali o moc pred monoteismem a pokracovali v bojich i po nem. Pripisovat obeti jejich valek nabozenstvi je pitomost. Valek kde nabozenstvi slouzilo jako zaminka bylo mnohem mene. A i v nich bylo nabozenstvi pouze zaminkou, nikoliv duvodem.

0 0
možnosti

Rilian

27. 12. 2010 10:15
Re: hm

Ať jsou střílená od boku nebo ne (i když nevím, nakolik jste schopen jejichch relevantnost posoudit), myslím, že nejsou vycucaná z prstu. Arabové by zřejmě nikdy nevedli dobyvačné války, nebýt islámu. A obchod s otroky, provozovaný Araby, kvetl už ve starověku. Islám je nijak nevedl k tomu, aby s otrokářstvím přestali, naopak. Pokud se týká křesťanství, pod jeho vlivem v Evropě otrokářství vymizelo už v raném středověku. To, že se křesťané podíleli na této ohavnosti později v novověku je ovšem ohavnost. Nicméně to opět byli křesťané, kteří se zasadili o jeho ukončení.

0 0
možnosti

duhacenzor

27. 12. 2010 7:33
pokr

Odnímání výchovy dětí rodičům, rozvody, censura, pojetí člověka jako zvířete, lež jako norma veřejného i soukromého školství, vědy, kultury i politiky a navíc toto vše ne vůči nepříteli, ale vůči VLASTNÍMU NÁRODU. Toto je atheismus.

Jakékoliv náboženství, včetně islámu na atheismus nemá, náboženství je kultura, která věřící povznáší ke svobodě, může být i kulturou která je k bezvěrcům tvrdá, ale nikdy není a nebylo genocidní vůči vlastním národům. Atheismus nemá kulturu, jen vraždí, ničí a žene lidstvo zpět do otroctví, zpět do Římského Impéria jehož krvelačnost, otrokářské trhy a gladiátorské "hry" atheisté bezmezně obdivují jako největší civilisační projevy historie.

Pryč s atheismem, cokoliv je lepší než atheismus i třeba ten islám.

0 0
možnosti

me neprevychovate komanci /19

27. 12. 2010 8:26
Re: pokr

dej si sprchu pako..

0 0
možnosti

duhacenzor

27. 12. 2010 7:25
Pane kolego,

zapomněl jste na atheismus, to je také víra a zcela jednoznačně nejkrutější nejvraždenější víra v dějinách lidstva. Atheisté existují na světě jen 250 let a za tu dobu stačili vyvraždit více lidí, než všechna náboženství světa od počátku lidstva dohromady. Jen namátkou: Velká Francouzská Revoluce a celé období francouzských revolučních a napoleonských válek 1789 až 1815, Mexiko, Rusko/VŘSR a následné gulagové období, Čína včetně Velkého Skoku a Kulturní revoluce, ''Spanělsko, Ethiopie, korejská válka, vietnamská válka první světová válka, druhá světová válka, holocaust, potraty (jen od roku 1980 jedna MILIARDA atheisty povražděných dětí roztrháním na kusy zaživa), euthanasie. A dílo atheismu je také  nejrozsáhlejší ničení národní kultury v dějinách v křesťanské Evropě i buddhistické Asií, transformace celých národů z národů vlastníků bydlících ve svém na národy nádeníků bydlící v cizím ať komunistickou kolektivisací nebo kapitalistickou akumulací. pokr

0 0
možnosti

me neprevychovate komanci /19

27. 12. 2010 8:26
Re: Pane kolego,

vetsi kravinu jsem snad nevidel..neverici je verici, protoze neveri..

tak jako nekurak je kurak, ktery nekouri...

0 0
možnosti

me neprevychovate komanci /19

27. 12. 2010 4:08
mnoho informaci s odkazy na zahranicni weby leze najit zde

http://www.eurabia.cz/

Tvrdi-li nekdo, ze je to tendencni stranka, potom ta musi nazvat i zminovane oficialni weby, odkud cerpa a na ktere odkazuje..

vzdelavat pitome kecaly v diskuzich je otrava..

0 0
možnosti

notordluhousek

27. 12. 2010 4:18
Re: mnoho informaci s odkazy na zahranicni weby leze najit zde

nedoceneni misionari, musime prijmout vasi viru jinak jsme hlupaci ;-D

vase argumentacni agresivita je naprosto totozna s agresivitou islamistu. konec koncu neni divu jste stejny typ lidi, lidi kteri sve komplexy resi tim ze musi mit velikanskeho nepritele

0 0
možnosti

me neprevychovate komanci /19

27. 12. 2010 3:40
mene myslici diskuteri se absurdnim a detskym zpusobem

casto a porad dokola snazi omlouvat zvraceny islam tim,ze patrne v naivnim dojmu, ze islam "ocisti", poukazuji na "jine", nejcasteji na krestany a to jeste pro nejaky argument musi cestovat casem.Dneska jim totiz nelze na rozdil od muslimu temer nic vycitat. Pritom v dobe krestanskych svinstev nebyl islam vubec lepsi.On totiz neby dobry nikdy, je porad stejny a navic se nesmi zmenit.

Jeste smesnejsi jsou argumenty pri vzpominani na nejake zvracene kneze, jejichz chovani je diky vyspele povaze zap kultury sirokou verejnosti odsouzeno a predevsim postaveno pred zakon,ktery to zakazuje a tresta.A to je u stredovekych machometu malokdy videt,nebot pedofilove v jejich kulture jednaji podle nedotknutelneho vzoru Mohameda - poustniho lupice,masoveho vraha a pedofila.

Ten na rozdil od nejakych dnesnich deviantnich knezu a treba,zedniku,pruvodcich, fotbalistu..zalozil agresivni kult,ve ktery veri uz pres1,5 miliardy lidi.

Navic krestane nejsou opozice islamu, ale obeti, jako vsechno neislamske.

0 0
možnosti

notordluhousek

27. 12. 2010 3:43
Re: mene myslici diskuteri se absurdnim a detskym zpusobem

jsou hodna nabozenstvi obeti, ktere sice pozaduji cely svet pro sebe ve sve ideologii ale jsou to chudinky a pak je zly islam kterym strasime male deti protoze je chce spapat. ;-D

potreba nekterych lidi mit toho jednoho ultracerneho pohadkoveho nepritele je komicka

0 0
možnosti

Niktor

27. 12. 2010 2:53
Elst

Promiňte, ale Koenrad Elst je známý podporovatel fašistického indického hnutí Hindutva, význačného svým zarytým nepřátelstvím k muslimům a křesťanům a ty jeho odhady mrtvých jsou naprosto vycucané z prstu právě za účelem podpořit autorovo ideologické přesvědčení. Stejně tak "Hindukúš" je asi jen zkomoleninou perského "Hindu Kúh" - "indické hory"; i když je mi jasné, že ta Elstova etymologická teorie je pro mnohé přitažlivější...  :-)

Měl byste si dávat víc bacha na to, z jakých zdrojů čerpáte. btw. Co je to "starověká Indie" a kde se podle vás tedy rozkládala? ;-D

0 0
možnosti

Niktor

27. 12. 2010 3:06
Re: Elst

btw. Čerpáte taky z hodnověrných děl skutečných historiků, nebo berete jen fašouny (Elst) a různé náboženské persóny (všichni ostatní)? :-P

0 0
možnosti

fáfa

27. 12. 2010 1:07
vzpupný protestant

který má tu drzost soudit jiné.

0 0
možnosti

notordluhousek

27. 12. 2010 1:48
Re: vzpupný protestant

zajimalo by mne nakolik zna bibli. napriklad rceni o brevne ve vlastnim oku ;-D

0 0
možnosti

fáfa

27. 12. 2010 0:50
co jste vlastně sdělil ?

Že je možnost vybrat si mezi náboženstvími která jsou méně ničivá ? Že je náboženství který je ničivější než jiný náboženství ? :-))

Mankote... :-) Ve vaší bohorovnosti srovnáváte křesťanství a islám, taháte tam i další,  bez špetky pokory :-) Asi myslíte jak jste všemu porozuměl. Tomu se říká vzpupnost. Trocha vaší vlastní sebereflexe by neškodila.

0 0
možnosti

me neprevychovate komanci /19

27. 12. 2010 3:56
Re: co jste vlastně sdělil ?

.. je možnost si vybrat mezi svobodou a genocidni totalitou, protoze nam islam v ulicich Evropy uz klepe na dvere

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS