Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
U

uzsutuzas

9. 2. 2011 2:38
mirumilovny islam a vecna kaluz krve za nim

tezko pochopit omlouvace a uz vubec ne podpurce islamu.

Stejne tak nelze najit vetsi svinstvo v lidskych dejinach. Ani komanci s nacky dohromady nemaji na svedomi zdaleka takove vysoke konto trpicich a vyvrazdenych jako islam..

0 0
možnosti
U

uzsutuzas

9. 2. 2011 4:49
Re: mirumilovny islam a vecna kaluz krve za nim

Takove zpravy muzeme cist snad kazdy den a z celeho sveta..Doslova hon na krestany a jejich likvidace.Oplatka od krestanu minimalni nebo zadna.A to je pak revu a kvikotu od mirumilovnych machometu a hlavne levicacke verbeze v Evrope.

-

http://www.eurabia.cz/Articles/5652-islamiste-povrazdili-v-egypte-11-koptskych-krestanu.aspx

0 0
možnosti
S

Semper..

9. 2. 2011 1:26
A ted si zahrajeme tu Pinochetovu !

vidím, že multikulti nedá starý pán spát ani po své smrti:

http://www.youtube.com/watch?v=T-YtSmY3VYI&feature=related

povšimněte si prosím, jak si fašistický kůň "fašistického generála" ulevil těsně před komunistickou presidentkou ( Soudružka, která vyrůstala v NDR je  - díky Bohu - už politickou mrtvolou a Chile má opět křestansky-konservativního presidenta )

XVX

0 0
možnosti
U

uzsutuzas

9. 2. 2011 2:24
Re: A ted si zahrajeme tu Pinochetovu !

Pinochet je hrdina a vzor pro slusne lidi a udelal to nejlepsi co mohl..Zlikvidoval maximum komancu jeste drive, nez oni zlikvidovali jiz klasicky statisice dobrych lidi a privedli nasledne zem na mizinu...Obdivuhodne dilo Pinocheta je nejlepsim prikladem jak zachazet s komunisty a se silenymi levicaky vubec.Chile je diky nemu bezpecnou, nejvice prosperujici, nejmene zkorumpovanou a nejvyspelejsi zemi Jiz Ameriky.Nejaky cas jsem tam zil. To jen v nasem ujetem socialismu lide Pinocheta odsuzuji vice, nez v Chile samotne, kde mel jeste v dobe odchodu z politiky temer polovicni podporu verejnosti v demokratickem(!) referendu. A to mu muze zavidet vetsina dnesnich demokratu. Nechapu , proc se lide nepouci z tak evidentnich a hmatatelnych dukazu toho, jak dopadaji zeme s levici a hlavne komunisty ve vlade a jak rapidni vyvoj k lepsimu nasleduje v zemich, kde se jich co nejrychleji zbavi.

0 0
možnosti
BR

radobea

9. 2. 2011 0:16
Bohužel

to nemají koptové vždy jednooduché... A přitom Egypt je pro ně typičtější, než pro muslimy... Snad jednou muslimové dostanou rozum, a vzpomenou si třeba na Proroka(sas), který nikdy nebojoval a nevedl boj s žádným jiným vyznáním a jeho stoupenci, jen se bránil v případě napadení. A také by si mohli vzpomenout, že právě první lidé, kteří poskytli úkryt pro napadané muslimy Kurajšovci, byli právě Křestané a jejich král... Tudíž jejich jednání není nijak opodstanělé, ba naopak...

0 0
možnosti
U

uzsutuzas

9. 2. 2011 2:28
Re: Bohužel

prolhana machometko a proto vas pedofilni masovy vrahMohamed Kurajšovce za dobrotu vyvrazdil? A ze se jenom branil? Vsude kam vrthnul s horadmi zabijaku se jenom branil?

0 0
možnosti
N

notordluhousek

8. 2. 2011 22:57
tak pa

a bojujte s multikulti, ale egyptane musi mit multikulti . hlavne se shodnete jestli ti zidi jsou dobry nebo spatny a jestli je horsi mlatit hlavou k mecce nebo olizovat ruku ci nohu gerontovi ve vatikanu ;-D

0 0
možnosti

Johny_S

8. 2. 2011 22:59
Re: tak pa

Patrně jste nepochopil ideologii multikulturalismu.

0 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

8. 2. 2011 22:24
Tak to dopadá,

když někdo odflákne reconquistu;-€Rv

0 0
možnosti
N

notordluhousek

8. 2. 2011 22:26
Re: Tak to dopadá,

myslite nasilne konverze a vyhnani zidu kteri byli ve spanelsku pred krestany ? ve jmenu boje s multikulti samozrejme to udelala isabela. ;-D nebo znate jen pulku ktera se vam hodi

0 0
možnosti
S

Semper..

8. 2. 2011 22:22
Dík za článek, dobré !

R^R^R^

0 0
možnosti
M

MichailPAL

8. 2. 2011 22:07
achjo

Kusák rozšířil hoax, a Pinc na ně posílá Hlas mučedníků..to je moc ;-D

0 0
možnosti
R

Rilian

8. 2. 2011 22:16
Pane Očadlíku,

zkuste pro změnu reagovat věcně - uveřejnil jsem seriozní informace, které jsou ověřitelné. Co se vám na nich nelíbí? MP

0 0
možnosti
N

notordluhousek

8. 2. 2011 21:48
egypt a krestanstvi

jo to je znama vec, tam krestanstvi veslo do historie jako nenavistne nabozenstvi. ano muslimove zapalili knihovnu, ale kolik lidi vi, ze ji pred nimi zapalili krestane tesne po te co si vynutili delegalizaci vsech jinych nabozenstvi.

da se rici, ze situace za muslimu je v egypte lepsi nez byla za krestanu, protoze krestane netolerovali jakekoliv jine nabozenstvi a muslimove alespon obcas krestanstvi toleruji.

take je tu hezky nahled z hlediska multikulti, proc by meli chtit egyptane pro ne nejakou cizi kulti co se nehodla prizpusobit majorite ? prece je spravne kdyz majorita nadiktuje sve podminky. a nebo u jinych zemi je to jinak nez u nas ?

0 0
možnosti
R

Rilian

8. 2. 2011 21:59
Re: egypt a krestanstvi

Nějak vašemu příspěvku nerozumím. Chcete naznačit, že je např. v pořádku, když muslimové v Egyptě znásilňují a unášejí dívky jen proto, že to jsou křesťanky? V čem konkrétně se Koptové v Egyptě nepřizpůsobují majoritě? Navíc to není nějaká žádná cizí kultura - byla v Egyptě už před islámem - dá se dokonce říci, že Koptové jsou na rozdíl od arabských muslimů spíše praví Egypťaně.

0 0
možnosti
PSX

Pavel Skeptik X

8. 2. 2011 20:44
Ale to s Vámi

Božka Bee, Kotkotka, Diazepamka a Ou-tchadlík nebudou souhlasit! Taky ímán Jí-scha, přes svoji dvacátou osmou ženu bude odporovat ;-€

0 0
možnosti
MR

iluminat

8. 2. 2011 20:37
nejedna se na tomto blogu o tom co bylo za stredoveku

ale co je TED.

0 0
možnosti
R

Rilian

8. 2. 2011 20:49
Re: nejedna se na tomto blogu o tom co bylo za stredoveku

Děkuji za zcela relevantní komentář. Skutečně nemá cenu se zabývat středověkem, ale situací dnešních lidí v Egyptě. R^ MP

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."