Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

marek,voksay.idnes

2. 3. 2011 8:00
Opravdu zajímavé ....

Několik let stará záležitost - kandidatura za nezakázanou , řádně registrovanou byť kontroverzní stranu, se stala hlavním Nečasovým argumentem pro to, aby rozhodoval který člověk může nebo nemůže pracovat ve státní správě. Takže dokonce ani ne skutečné názory a kvalifikace nominovaného, ale pouze tato kandidatura. Takové kádrování mi připomíná dobu nedávno minulou, která u nás trvala celých 40 let. V Německu Hitler postupoval stejně když ruzděloval funkce a křesla podle "zásluh" . Zajímavé, jak se ten komunisticko-bolševický a fašistický přístup shoduje, že ?  No není divu- je to jedno hnízdo. Zábavné je, že z toho fašizmu je obviňován nominant, a nikoli ti mocní, kteří se jako kříženci bolševika a fašisty skutečně chovají ....;-)

0 0
možnosti
R

Rilian

2. 3. 2011 8:17
Re: Opravdu zajímavé ....

To je prostě "reálná politika". Co mě ale docela děsí, je fakt, že naše vláda stále řeší různé "kostlivce ve skříni" a v zásadě malicherné spory uvnitř koalice, místo aby se jasně postavila aktuálním výzvám doby. To jen poznámka na okraj toho, že si různí političtí komentátoři před časem libovali, jak má současná vlády silný mandát a jak tedy bude moci konečně řešit různé zásadní problémy naší společnosti.

0 0
možnosti
R

Rilian

1. 3. 2011 23:39
Žádost diskutérům

byl bych vám vděčný, kdybyste svou diskuzi zaměřili na obsah článku a neplýtvali svým i mým časem rozebíráním jiných témat. M. Pinc

0 0
možnosti
W

wakan.

1. 3. 2011 22:52
pro pana Pince

Cili podle vas by vsichni meli uznat, ze Asperg je vrozenej a neni to tim, ze mate doma nevychovanyho spratka. A to, ze se ten vas fracek neumi prizpusobit kolektivu ve tride, je zpusebeno zmenama v jeho mozku. Ovsem neco takoveho ani trochu neplati v pripade homosexuality.

Preju vasemu synovi aby potkal co nejmin lidi vaseho smysleni.

0 0
možnosti
MP

Vrah

1. 3. 2011 22:56
Re: pro pana Pince

Jste si jistý, že komentář patří pod tento článek? Nechtěl jste jej napsat někam jinam?

0 0
možnosti
PGS

pgjed

1. 3. 2011 19:39
Ostatně je to možná zcela jiná hra

Ministr Dobeš je po letech nicmochrů na MŠMT (od Buzkové až po Lišku) kteří měli hlavně na starosti, aby si ze šťavnaté blumy školství sály oranžově, modře a zeleně pruhované vosy tučná sousta a byly přidělovány granty kamarádíčkům i na evidentní nesmysly ((např. na výzkum senzi(de)bilního přístroje na vyhledávání zavalených osob za překážkou), první ministr, který se snaží a má šanci v rozvráceném rezortu něco zásadního změnit. Je proto terčem kauz šikovně připravených úředníky, kterým hrozí odstřihnutí od tučných zdrojů ikoaličními partnery z téhož důvodu. Je proto přinejmenším s podivem, že se právě nyní objevila kauza Bátora, ausgerechnet vycházející ze zdrojů těsně kolem, nebo přímo z V.K. . A ještě se kouzlem nechtěného zadařilo nastavit nohu Halíkovi. No není to roztodivný souběh  událostí? ;-)  

0 0
možnosti
N

nixpost

1. 3. 2011 19:23
Co je špatného na výzvě DOST ?

ve formulacích výzvy DOST není nic nemorálního natož pak extrémního nebo dokonce fašistického. Teze výzvy obsahují pouze základní principy naší kultury.

Otázka je, proč lidem typu Halíka, Pehe, Šiklové a dalších tak vadí principy naší kutury. Vadí jim tak, že pro ně není dost nemorální žádná pomluva, osočení , urážka. Jako by měli panickou hrůzu z každého, kdo nehlásá jejich multi - kulti globální krávoviny. Ta nenávist , která z nich sálá, až mrazí. Těžko uvěřit,že např. Halík může být sluhou božím. Sluhou bude, ale Boha už dávno nahradil někým jiným, foustaým chlapem se jménem Marx.

0 0
možnosti
LK

liuk

1. 3. 2011 19:31
Re: Co je špatného na výzvě DOST ?

Zato z Vás sálá láska k Halíkovi.

0 0
možnosti
PGS

pgjed

1. 3. 2011 19:10
Je to smutné pane Pinci!

Nechápu, jakou hru to tady hrajete. Velmi dobře víte, že nic není černobílé a u všeho se při troše úsilí najde něco, co se alespoň jeví pozitivně. O to tu ale přece vůbec nejde. Primární je to, že se Klaus někde nějak dohodnul s  ministrem Dobešem a dostrkal mu jako kandidíta na 1. náměstka pana Bátoru, o jehož blízkosti k domácím neofašistům podle řady příznaků není pochyb. Když se strhnul všeobecný poprask kolem této kandidatury, potřeboval to Klaus nějak zdůvopdnit. Místo aby férově řekl jak to bylo a proč se v záležitosti s Bátorou angažoval, nevyprovokovaně a navíc sprostě napadnul T. Halíka a J. Pavlicu. Pavlica to přešel klidem, Halík Klausovi přišil bez obalu a na tvrdo, co si beztak spousta lidí myslí již dávno.  Vaše přidání se na Klausovu stranu dost dobře nechápu. Opravdu jste pro, aby za šikovně vyprovokovaným popraskem na zástupné téma zmizelo Klausovo personální čachrářství, jako primární problém bezskrupulózního pragmatika? To snad ne!  ?  Zklamal byste mě.

0 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

1. 3. 2011 19:35
Re: Je to smutné pane Pinci!

zpráva agenta, který přesně ví co kdo kdy kde a s kým domluvil - vše má samozřejmě podloženo příslušnými odposlechy, rozhodně ví vše o čem "není pochyb" a hulvátství Koniáše Halíka je pro něj "bez obalu a na tvrdo, co si lidé myslí dávno"  .... Já tedy nevím co si lidé dávno myslí, ale jedno mi jasné je...... Vás zklamat .... to by mne velmi bavilo, a dělal bych to rád.  Paneboože do čehos to duši dal .....:-/Rv

0 0
možnosti
N

notordluhousek

1. 3. 2011 18:55
patrite hlavne mezi lidi obelhane klausem

a nebo jste rasista

batora byl za extremistu oznacen z duvodu sveho vstahu k cikanum a kandidatce za narodni stranu. z zadneho jineho duvodu to nebylo. takze citite se byt jako batora ? takze napiste dalsi bod, nemam rad jine rasy.

to co napsal klaus je manipulace kde prohlasil ze batoru za extremistu maji z uplne jinych duvodu. a je to prokazatelna lez, protoze jeho postoje k eu ci jinym vecem o kterych klaus pise batorovi nikdo nevycital (a to co batorovi vycitano bylo prekvapive klaus uplne vynechal). takze jeste muzete napsat jiny bod pokud se necitite rasistou, ano klaus ze mne udelal hloupou ovci

0 0
možnosti
R

Rilian

1. 3. 2011 19:09
Čtěte pozorně můj článek, prosím:

Co je v prohlášení Akce D.O.S.T. extrémistického? Reagujte na fakta, na to, co píšu a nevnášejte sem věci odjinud. Kdybyste četl moje blogy, všiml byste si, že nejsem nějaký Klausův patolízal, s lecčíms nesouhlasím, s lecčím souhlasím. Mám vlastní hlavu. MP

0 0
možnosti
OU

1. 3. 2011 18:45
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
M

milanalois

1. 3. 2011 18:47
Nemá.

Jen si přečtěte jejich prohlášení.

Není tam nic, s čím by slušný člověk nemohl souhlasit.

0 0
možnosti
S

sampis

1. 3. 2011 18:11
Ano jste Pinc,

a proto mě baví vás vytáčet. A znovu si neopustím. Jak jste mohl podepsat:

- Uznávám relativní hodnotu

různých lidských kultur a odmítám snahy o jejich umělou nivelizaci za

účelem utvoření jediného multikulturního „světového názoru“.

když podporujete ty zvěrstva zvaná misie? Jste to právě vy, křesťané, snažícíse o umělou nivelizaci jiných kultur. Lžete tedy sobě, nebo nám?

0 0
možnosti
R

Rilian

1. 3. 2011 18:18
Nicku sampisi

Vy mne nemůžete vytáčet. Jste prostý jako čerpadlo. Stále stejné argumenry, myšlenková zacyklenost.

0 0
možnosti

Obyčejný člobrda

1. 3. 2011 18:05
No tak se tím moc nechlubte!

Myslím, každý pravičák fašizujícím maloměšťákem být nemusí, obráceně tak tomu také není. Tím svým výrokem se hlásíte pouze do stáda zaslepených stoupenců pana Bátoryho. Pan prezident také hrdě prohlašuje, že ho nezná ani od něj nic nečetl, přesto ho považuje za nejlepšího kandidáta na prvního náměstka ministra školství. Tomu ale říkám víra! Já se o panu Bátorym pouze dočetl, že má podivné (ne pochybné, ale nic úžasného) názory, prováděl majetkové machinace na jedné škole, odkud ho vyhodili a i jinak nic moc. To je ale docela jedno. Každopádně nepředvedl nic výjimečného, co by ho na pozici prvního zástupce vrchního vzdělavatele kvalifikovalo. Zřejmě tedy o nic nepřijdeme. No a pa Bátora, ať si dále dělá, co umí a chce, v tom mu snad nikdo nebrání.

0 0
možnosti
M

milanalois

1. 3. 2011 18:31
Pravicovost a fašismus jsou protikladné.

Pravičák nemůže být fašistou, protože fašismus je levicový směr.

Fašismus je forma kolektivismu, což je věc každému pravičákovi odporná, neboť pravice vždy staví na individualismu a osobní odpovědnosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."