Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

ptrkmnk

4. 3. 2011 21:59
naše království není z tohoto světa

 Nám jsde spíš o duchovní situaci a tu má Ježíš pod kontrolou.

0 0
možnosti
BR

radobea

3. 3. 2011 21:38
Respektuji Váš názor

Ale většina muslimů má úplně jiný názor, který vychází z Islámu, protože podle něj by naopak měla po těchto bouřích nastat doba obrození v islámských zemích a sjednocení. Časově to vše vychází, tak uvidíme, co nám budocnoust nachystá. Myslím si, že toto "revolucionářské" nadšení právě podporuje tato předpově  v Islámu. Inshaallah zase nastane v muslimských zemích doba klidu, míru a vzrůstu. Já sama jsem před půl rokem řešila, že možná by se už měly podle předpovědi začínat dávat věci do pohybu. A vida už se to děje. Dokonce takto rychle jsem to ani vůbec neočekávala.

0 0
možnosti
R

Rilian

3. 3. 2011 22:16
To není můj názor -

- protože mne by něco takového nenapadlo. To jsou jen přetlumočené zprávy z arabského světa. Pokud umíte anglicky, je možné si mnoho podivuhodných příběhů o zázracích, které se zde dějí přečíst např. zde: http://www.jesusvisions.org/index.shtml.

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

3. 3. 2011 10:08
situace je pro nas tak moc spatna

jak moc nas levice zapadniho sveta zradila

0 0
možnosti
P

parquin

3. 3. 2011 10:05
Chudáci

napřed je oficiálně nutí praštit sebou kolikrát za den na zem čelem k Mece a sotva se šrouby trošku uvolní, tak jim do snů leze dávno mtrvý tesař, jinak taky zakladatel podivné židovské sekty, která v konečném součtu má na rukou víc krve než komunismus s fašismem dohromady. No to jim teda nezávidímRv

0 0
možnosti
R

Rilian

3. 3. 2011 23:01
Ježíš Kristus zemřel i za vás

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

3. 3. 2011 9:43
Pokud

se vám zdá, že se situace lepší, něco jste přehlédli. Murphy

0 0
možnosti
JC

Jarcho

3. 3. 2011 14:49
Například toto:

http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4?id=14196

Já tolik optimismu jako autor přeci jen nemám.

0 0
možnosti
G

Gašpo

3. 3. 2011 8:49
Hmm

Myslíte to tak, že pozitívnymi predstavami spustíte pozitívne udalosti?:-)

Ja si myslím, že skutočná obroda nastane až ľudia začnú ignorovať všetky cirkevné inštitúcie a vieru začnú hľadať v sebe.

K tej severnej Afrike: Obávam sa že to dopadne presne naopak a radikálny islám ešte posilní. V čase revolty je vždy hromada nadšenia a eufórie. Táto opadne, vyšumí a nastúpi zase realita. Ľudia zistia, že bieda zostala, naopak narastá a tích čo hrabú pod seba vystriedali zase iní. Fundamentalisti to začnú vykladať ako Alláhov trest. :-/

0 0
možnosti
R

Rilian

3. 3. 2011 9:11
Prověřte si to

Vaše názory vám nikdo nebere (ale četl jste pozorně a všiml jste si, co se v arabských zemích děje? - jak byste vy reagoval např. na to, kdyby se vám ve snech opakovaně zjevoval Ježíš Kristus - a podobné zážitky měla spousta lidí kolem vás - otočil byste se na druhý bok a spal dál?) - nicméně toto nejsou žádné "představy", jak mi podsouváte. Nic vám nebrání si na internetu zadat názvy organizací a jména, která jsou v článku zmiňována jako zdroje a prověřit si, jestli jsou reálná. Strávil jsem s tím část včerejšího večera, abych se ujistil, že to nejsou jen nějaké výmysly. Navíc i muslimské zdroje přiznávají, že se tento proces děje (a udávají dokonce stejný počet konvertovaných muslimů ročně).

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

3. 3. 2011 8:44
Islam jako politicko-nabozenska ideologie v konfrontaci

se zap kulturou bez pochyb na vsech frontach prohral.A to uz davno..Presneji receno, zatimco se lide v zap svete uspesne zbavili staletych totalitnich pout krestanstvi a dali se na cestu rapidniho pokroku, islam zustal od zacatku tam, kde zacal.Ve stredoveku.Dokonce i tzv zlata doba islamu byla mozna jen navzdory tomuto krutemu,agresivnimu a totalitnimu uceni.

Islam nikdy nic neprinesl, ale naopak vzdycky uz ze sve podstaty jenom bere a nici.Diky globalizaci dochazi k prime konfrontaci temneho stredoveku s 21.stoletim zap kultury, totalitniho nabozenskeho utlaku s demokracii.

Muslimum zbyva uz jenom vecna lez, podvody, frustrace, nenavist, zloba, zavist a teror.Nic jineho nemuzou nabidnout.Nic jineho nemaji,nic jineho neumi.

Pokrok v silamskych zemich je primo zavisly na jejich rozdilne schopnosti prijmut vydobytky dominujici zapadni kultury.

Da se rici,ze je islam v poslednich krecich a jedine kolaborace a zrada socialistickych vlad zapadnich zemi ho muze nejaky cas udrzet pri zivote.

0 0
možnosti
PT

Orde Wingate

3. 3. 2011 8:41
Tak kéž by to tak opravdu bylo

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

3. 3. 2011 8:27
tomu bych moc rád věřil

...ale obávám se, že se muslimské bratrstvo v těch zemích snaží celkem prosadit - a peníze bohužel taky má. Budu doufat, že to dopadne, jak říkáte, a že se tam budoucí křesťané najdou spíš v Ježíšové příkladu a ne v těch Starozákonních jedech.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."