Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
.B

.motýl bombardér.

16. 4. 2011 23:34
14. 4.

Velká mazačská revoluce R^

0 0
možnosti
L

lordhelma

15. 4. 2011 9:56
velmi souhlasim

karma, tak nejak podvedome bartu prezevse, co na nej upekli a jiste je z toho i neco pravda, budu podporovat a stitim se vsech, co takovy utok za ucelem jeho odstaveni zorganizovali.. a pro slecnu koci - ucel sveti prostredky a je mi jedno, jak byla nahravka s vami porizena, ale zajima me a podstatne pro mne opravdu je, co na te nahravce rikate.. nikoho nezajimaji vase preferencni hlasy, pro normalne uvazujici lidi jste politicky mrtva vy a ne barta.. howgh

0 0
možnosti
PH

petrph

15. 4. 2011 9:07
dá se uvažovat o mnohém

Třeba to, že když někdo něco přednese do médií (jako pan Kalousek), a nebo řekne do nahrávaného mikrofonu (byť skrytého) (Kočí), a potom prohlásí že to byla mystifikace, vůbec to není pravda a nic se vlastně nestalo, tak to je takový nový politický trik, taková finta fň (kam se na to hrabe odkazování se na osobu blízkou) ,že média na to ještě dlouho budou hledat vůbec nějakou obranu .

A věc druhá, že pan Bárta moc dobře ví, že "poslanci a ministři opravdu jsou zaměstnanci firmy, které úkoluje jejich šéf", právě tak totiž celý poslanecký klub VV posledních 3/4 roku fungoval...:-)

0 0
možnosti
JC

Jarcho

15. 4. 2011 8:38
V Pekle je Ďábel kladným hrdinou.

To jsem neznal, to je dobré.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."