Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HZ

DADAnce

29. 6. 2011 0:15
Nevíte něco o sv.Tomáši na Malé Straně?

0 0
možnosti
I

IoannesBaptist

28. 6. 2011 15:27
Když nepůjdete za Ježíšem prostřednictvím jeho Matky,

nikdy se nedozvíte, že máte "udělat, cokoli vám nařídí" (Jan 2,5). Přemýšlejte o tom.

0 0
možnosti
K

Kozel_

28. 6. 2011 14:45
Opravdu hezký článek

Vyplývá z něj, že mnohé v katolicismu je v podstatě převzaté z pohanských kultů, jak autor píše, často spojených i s lidskými oběťmi. Potvrzuje to i moje osobní zkušenost s katolicismem. Je ve značném protikladu faktická nesnášenlivost katolíků vůči protestantům (nyní prezentovaná v umírněné formě, podstata ale zůstává, pravá Církev je jen jedna, katolická, protestanti jsou "odloučení bratří", jejich svátosti jsou neplatné atd.) a jejich obrovská vstřícnost vůči pohanským náboženstvím. V českém prostředí to krásně ztělesňuje Mons. Halík, který si skutečně velmi váží budhismu, hidnduismu, zenu atd., zenová meditace mu je naprosto blízká. Zřejmě katolicismus se zenem a jiným pohanstvím nemá problém.

Halík ovšem jen vyjadřuje, co je trendem céle této církve. Bývalý papež Wojtyla si nechal žehnat od indiánských a afrických šamanů, indická chrámová kněžka (= chrámová prostitutka) mu zas udělala magickou červenou tečku na čelo. V katolickém chrámu byla modla Budhy, společeně se tam katolíci

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."