Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

janacz

17. 8. 2011 11:46
Proti běhu dějin

nenaděláte NIC. :-)

0 0
možnosti

Pepajz

11. 8. 2011 14:56
Podepisuju se pod tento článek

a jen dodávám, že v této době si často povzdechnu a pomyslím si: Zdravý selský rozume, kam ses poděl.

0 0
možnosti

janacz

17. 8. 2011 11:46
Re: Podepisuju se pod tento článek

Stal se nemoderní ;-D

0 0
možnosti

Politicky korektní lež

9. 8. 2011 0:18
nápad je to dobrý

nebýt toho, že do toho motáte křesťanství. I mnohé myšlenky hnutí pro život se mi líbí. Ale bohužel to jde do toho extrému, že prezentují názory, aby si těhotné ženy dítě nechaly i v případě postižení plodu.

0 0
možnosti

Lesní sběř

9. 8. 2011 0:43
Re: nápad je to dobrý

Přesně tak... kdyby to jen nepořádalo KDU ve spolupráci s Hnutím pro život...

-

Ach jo, copak se vážně nenajde nějaké nekřesťanské, protievropské, nacionalistické, levicově konzervativní, minarchisticky orientované hnutí, s kterým bych mohl sympatizovat? :-P

0 0
možnosti

Roch Kowalski

9. 8. 2011 0:08
Takže na viděnou na pochodu pro rodinu...

R^R^R^ velká karma

0 0
možnosti

janacz

17. 8. 2011 11:47
Re: Takže na viděnou na pochodu pro rodinu...

+ Hnutí pro život a další nátlakové skupinové akce. :-/

0 0
možnosti

lesicatko

8. 8. 2011 21:42
K tej Prekopovej

Ktorú citujete, lebo to mi pripadá najdôležitejšie - v niečom je výnimočná, v niečom má pravdu, niečo je diskutabilné a a v niečom sa mýli.

Výnimočná je tou terapiou pevným objatím.To je niečo, čo skutočne funguje a má nasledovníkov

Diskutabilné sú rodinné konštelacie - niekomu pomohli, pre iného sú nočnou morou...a viem oveĺa lepšie ako ona, o čom píšem.

Pravdu ma v dôsledkoch ultraliberalnej výchovy.

Mýli sa čo sa týka porodnosti, v onadnes podstatne podhodnocuje úhrnný index plodnosti Nemecka,a v podstate nereflektuje, že situacia sa mení http://debata.pravda.sk/debata/cz-A090823_000212_sk_vclovek_p05 No a čo sa týka asistovaných reprodukcií a možností epigenetiky, tak je mimo.Však logicky, nemôže vedieť všetko.Deti nemala, neadoptovala si ich - ťažko môže pocopiť psychiku tých, čo to urobili. Takže jej zavery by som bral s rezervou. Ale díky, že ste ju tu dali...

0 0
možnosti

hafusak2

8. 8. 2011 20:30
Osobně se pokládám za dost tolerantního člověka

a homosexuálové, pokud mi nezačnou dělat návrhy jsou mi naprosto lhostejní. Že na rozdíl od jiných států to u nás není trestné pokládám za správné. Ovšem už před několika lety mi začala lézt jedna věc na nervy: Homosexualita se začala propagovat jako něco módního, co do společnosti normálně patří a kdo nemá žádnou úchylku - není "in". Asi jsem fakt ze staré školy, ale nemíním se na veřejnosti s nikým bavit o svém sexuálním životě, natož kdyby se jednalo o život mimo klasickou normu. Já jsem vždy chtěl mít rodinu klasickou, muž a žena, kteří společně zapracují na společných dětech. Čekal jsem, že téma za čas vyšumí a bude nahrazeno jinými, pro společnost důležitějšími tématy, ale jak je vidět, stále se drží na čelných místech žebříčku diskusí. Jak už jsem na začátku: U jiných lidí mi to nevadí, ale odmítám, aby se na mne společnost dívala skrze prsty jen proto, že jsem heterosexuál.

0 0
možnosti

Lesní sběř

9. 8. 2011 0:45
Re: Osobně se pokládám za dost tolerantního člověka

To je ovšem extrémně černá představa, tak špatné to naštěstí ještě není. Homosexuálové jen dělají tu chybu, že za sebe nechávají mluvit hrstku vyšinutých exhibicionistů...

0 0
možnosti

oskie98

8. 8. 2011 19:24
Rada nad zlato

Váš požadavek, aby se gayové sebezapřeli, potlačili svoji sexualitu na celý život je opravdu zvláštní, když je dobře známo k čemu vede potlačování sexuálního pudu u lidí, kteří na to prostě nemají, a upíšou se celibátu.

2 0
možnosti

Lesní sběř

8. 8. 2011 20:41
Re: Rada nad zlato

Potlačování sexuálního pudu je blbost, ale na té úvaze o sebestřednosti a sobectví něco je. ;-)

0 0
možnosti

oskie98

8. 8. 2011 19:21
Prague Pride 2011

Opravdu to nevíte, ani po tolika různých diskuzích na blozích, nebo to prostě zamlčujete? Nejde o žádnou exhibici homosexuální pýchy, jde o Festival tolerance, který trvá celých 5 dní a jednou z akcí je i onen Pochod hrdosti (!). Celý program je zde: http://praguepride2011.sched.org/

0 0
možnosti

holkazhane

8. 8. 2011 19:04
Nespadl jste z jiné planety,

jen vnímáte svět přes průzor své víry. Homosexuálové nijak význam rodiny nesnižují a navíc si na nic nehrají, nic nepředstírají. Mě jezdí mráz po zádech z lidí, kteří mají Boha i rodiny plnou hubu a přitom zneužívají děti a požehnají cokoli, pokud se tím posílí moc a majetek církve. Právě jen a jen chování církve vede lidi od ní. Řídí se potom svými mravními hodnotami. Pokud je mají. Mezi církevními stoupenci se najde hodně mravných a hodně nemravných lidí, stejně jako mezi "bezvěrci". Mimochodem mnoho homosexálů jsou věřící, přestože do nich neuvěřitelně kopete.

2 0
možnosti

ufonek

9. 8. 2011 1:30
Re: Nespadl jste z jiné planety,

Homosexuálové význam rodiny nesnižují? No, abych nekřivdil, nejsou na to sami - pomáhá jim v tom celé protikřesťanské tažení moderní a postmoderní společnosti. Hurá za boření všech tradic a nastolení neomezené volnosti!   

A co se týká lidí, kteří mají "Boha i rodiny plnou hubu a přitom zneužívají děti" - pokud někoho znáte osobně, běžte to velmi rychle oznámit nejprve na policii a pak do příslušné církve, kam patří. Je-li to pravda, dostanou se buď do církevní kázně, případně budou rovnou vyloučeni z církve; aspoň v protestantských církvích tomu tak většinou je - pokud by někdo zneužíval děti. Takže nezjednodušujte.

Možná zkuste církve postupně obcházet, vyberte si nějakou, co vás zaujme a zkuste sledovat život církve nějakou dobu trochu zevnitř - nejen z toho, co se někde říká nebo píše.

2 0
možnosti

Tetrapiloktomikon

8. 8. 2011 19:01
100x stejně..

Vážený pane, podobných článků už jsem četl zhruba 500. Vždy mě ale znovu a znovu zaráží ta stereotypní ignorace logiky a lpění na myšlenkových zkratkách. Pro ilustraci:

- něco upoutalo pozornost médií (tu pozornost k pochodu gay pride ve skutečnosti přitáhly především hlasy lidí, jako jste vy - mediální prostor vyplňují právě příspěvky, vyjádření a hesla kritiků...) a vy to kladete do protikladu k (ne)pozornosti věnované pochodu na podporu rodiny. Máme také přestat číst burzovní noviny a předpověď počasí, abychom rodině prokázaly náležitou úctu?

- tolerance a povolení něčehpo neznamená snahu o potlačení něčeho jiného. Kdo vás osobně tlačí k homosexualitě? Kolik evropských úředníků rozvrací vaši rodinu, rve vám vaše děti z náruče a vtahuje je do homosexuálních průvodů?

3 0
možnosti

holkazhane

8. 8. 2011 19:05
Re: 100x stejně..

R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS