Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Já nechápu, proč by jakémukoli svobodomyslnému člověku měly sňatky homosexuálů vadit. Je to jejich svobodné rozhodnutí, nikoho do ničeho nenutí, nikoho tím neomezují. Jiná věc jsou adopce, na které nemám jasný názor. Zde jde hlavně o děti, které samy o sobě nemohou rozhodovat.

2 5
možnosti

Věřící odjakživa kecali ostatním co mají dělat, jak se oblékat, jakou rukou si utírat zadek. Je těžké nechápat proč pyskují i v těchto záležitostech. Jsou to xenofobové kteří nechápou že další lidé jsou jiní než oni. Případně budou řešit deviace se stejnou znalostí biologie se kterou řeší evoluční teorii.

2 9
možnosti

28. 5. 2013 13:37

Demonstrovat za hodnoty manzestvi a rodiny je jako demonstovat za hezke pocasi......

8 13
možnosti
Foto

To jste se ve čtení tohoto textu nedostal moc daleko - on totiž za vámi zmíněnou větou ještě pokračuje: Účastníci (manfestace) byli ze všech častí společenského spektra, nevyjímaje ani osoby s homosexuální orientací, a přišli vyjádřit svůj odpor proti již ratifikovanému zákonu, který umožňuje párům téhož pohlaví adopci dětí, redefinuje manželství jako takové a ruší označení matka a otec v úředním styku...

8 4
možnosti
JD

fakt nechápu, kde se pořád bere ta obava o rodinu jako základ státu. jednak toto již dávno neplatí, nebo´t polovina manželství stejně dospěje k rozvodu. ale hlavně, nedokážu si představit, že by heterosexuála přimělo ke změně sexuální orientace to, že je to teď možná "in" nebo že je to zákonem nějak zrovnoprávněno.

11 16
možnosti
JA

J15i28ř43í 24A95l60e20x40a

28. 5. 2013 13:31

Pokud nechápete, pak v apatyce nekoupíte....:-P

14 5
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."