Diskuse

Demonstrace v Paříži proti homo-sňatkům

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Keď čítam články o homo eufórii až homo šialenstve, nemôžem sa ubrániť analógii s februárom (únorom) 1948. Tá podobnosť je až fascinujúca. 

Aj vtedy sa v záujme pokroku falšovala pravda sľubovali svetlé zajtrajšky. Aj vtedy boli odporcovia komunistických ideí vyhlasovaní za štváčov. A rovnako aj vtedy veľká časť populácie skočila na lep komunistom a im pekným myšlienkam. A skončilo to hospodárskym a do veľkej miery aj morálnym rozkladom.

Homo revolúcia však má nakročené k ešte vyšším métam - úplnému rozvratu kultúry, morálky a civilizačných hodnôt všeobecne. Kedysi som predpokladal, že niekedy v roku 2030 budú bežné homo filmy. Ale asi som sa zmýlil. Pretože už v tomto roku vyhral významný filmový festival film o 2 lesbách s vášnivými ľúbostnými scénami. 

A v roku 2020 budú takéto filmy možno povinne premietané na hodinách sexuálnej výchovy. V záujme povinnej výchove k socialistickej, pardon homosexuálnej kultúre.

0 0
možnosti

A krom nulové tolerance jste ještě homofobní .... je mi z vás zle. A abych tady předešla nějakým spekulacím, jsem hetero, vdaná, dvě děti ...

0 0
možnosti

Co byste, pane Pinci, dělal, kdyby se jedno z vašich zanedbaných deseti dětí narodilo jako homosexuál - protože z touto orientací se člověk rodí! Zavrhl byste ho, vyhnal z domu, hodil do opuštěné štoly ?

0 2
možnosti
Foto

Rád diskutuji, pokud se diskuze nezvrhává do osobních urážek, paní Ctiborová. Jinak, naše děti jsou tak zanedbané, že zatím tři z nich již vystudovaly kvalitní vysoké školy, další 2 je studují, 2 dcery jsou teď na gymnáziu, kde patří k nejlepším studentkám. Další syn byl právě na gympl přijat. Naše děti vynikají všestranným nadáním - výtvarným, hudebním, sportovním. I v těchto oborech dosahují vynikajících výsledků. Odstrašující příklad zanedbalých dětí, viďte? Co bych dělal, kdybych... Promiňte, já nemám žádný připravený plán, co bych dělal, kdyby se stalo to, či ono. Některé naše děti se ale musely potýkat s různými závažnými zdravotními bariérami...

2 0
možnosti

Pomalu mi přijde, že není daleko doba, kdy homosexuálové podají žalobu proti Bohu a přírodě, že nemají schopnost vlastní reprodukce a soud jim časem dá za pravdu a každému homosexuální páru bude přidělen jeden reprodukční otrocký pár (lidský samec a lidská samice).

To samozřejmě myslím jako nadsázku.

Ale když se podíváme, tak ještě nedávno chtěli registrované partnerství z vcelku logických důvodů právních - sdělování informací o nemocném partnerovi, společný majetek, dědění ...  a tehdy tvrdili, že to jediné jim chybí ke štěstí.

Asi bude pravda s tím podaným prstem končícím utrženou rukou.

4 4
možnosti

Homosexualita není sterilita, homosexuálové mají schopnost reprodukce. Pokud nějaká loby skupina (kolem pana Hormady) něco prohlašuje, předpokládám, že tím nemluví za všechny homosexuály natož ty francouzské resp. nikdo z nich jim nedal právo mluvit, co chtějí nebo nechtějí ... jak nám utrhnou ruku homosexuálové třeba tím, že si bude moci partner biologického rodiče adoptovat dítě, tak jak je tomu možné v hetero vztazích nevím, týká se to jejich rodiny a né nás, nechápu proč bychom jim to měli zakazovat, leda že bychom se stavili na úroveň Boha my samotní, když odpíráme dítěti vyrůstajícím v takovémto svazku to základní a tím je právní a faktická ochrana od obou rodičů ... (za rodiče považuju ty, jež dítě vychovávají)

0 2
možnosti

Partnery ať jsou si. Jde stejně jen o peníze a možnost dědit, nic jiného tam nehledejme. Děti to už je jiná a soudím, že tento trend rozvrací křesťanský svět. Všude jsou homo.., každý den slyším o homo.., dosud mi nevadili, teď už začínají lézt na nervy. Je to snad pro Západ nosné téma, bez něhož nebude zářné budoucnosti? Poslední kapka je kniha do školek o svatbě dvou princů a jak budou adoptovat děti. To už je vymývaní mozků. To tu bylo za komunismu (nezdařilo se udělat z lidí stejné šedivé nemyslící pracovníky) a za nadšeného ryku poplatných novinářů, a je to tu opět v duchu humanismu a práv pro každého, kdo se označí za menšinu a usoudí že je diskriminován, opět podporováno médii. Je mi z toho špatně, ale myslím, že tato módní vlna přejde, jak všechny v historii lidstva a zase se vše vrátí k normálu. Ještě však nejsme tak daleko jak byli staří Řekové, kdy každá významná osobnost měla svého hocha na sex a bylo to in.

6 2
možnosti

Křesťanský svět byl rozvrácen někdy za průmyslové revoluce, od té doby právě díky úpadku moci církve došlo k rychlému a nezastavitelnému postupnému rozmachu vědy, lidských práv či svobod ... ze stejného titulu zamrzl kdysi mnohem vzdělanější a kulturnějí arabský svět, nábožentsví tam nikdy neztratilo svou moc ...

2 1
možnosti

Zajímavé kolik lidí je ochotných protestovat proti nějakému rozšíření pojmu na více svazků a zároveň kolik lidí je Francii ticho proti plíživé islamizaci. Nedivil bych se, kdyby na těchto demonstracích bylo plno islamistů, v tradicionalismu si křesťany a konzervativci rozumí dobře, možná je to cesta, ve které si nakonec plácnou a budou směřovat Evropu společně zpátky od lidských práv a svobod do středověku ...

3 5
možnosti
Foto

Ti lidé neprotestovali proti nějakému rozšíření pojmu, ale proti jeho vyprázdnění.  "Za "zpátečníky" označovali křesťany také komunisté. Ale o lidská práva a svobody se moc nestarali. Myslím, že v naší společnosti je toto smýšlení stále latentně přítomné...

5 2
možnosti
Foto

Autor zjevně patří mezi tzv. do-gooders, česky něco jako pachatelé dobra. Rodinu a potažmo Evropu zachráníme tím, že zakážeme sňatky homosexuálů a slovem "rodina" budeme označovat pouze muže (s pindíkem) a ženu (s pipinkou) a blíže neurčený, preferovaně však větší, počet dětí. Homosexuálové, ať jsou někde uklizení z dohledu a nelezou nám na oči, protože kdyby je naše děti spatřily, mohly by se stát rovněž homosexuály. No a takto smýšlející omezení lidé teď v hojném počtu demonstrují ve Francii a pošahaným pámbíčkářům se zdá, že o tom média málo informují. Aha :-P

8 15
možnosti
Foto

Pane Buriánku, gratuluji vám, že vy jste na rozdíl ode mne a jiných "pošahaných pámbíčkářů" muž s rozhledem. Že je ale těch "omezených lidí" ve Francii nějak hodně, viďte. Kde jste v článku našel tvrzení, že chci, aby nám homosexuálové "nelezli na oči"? Když vás tak překvapuje, že rodina vzniká přirozeným svazkem muže a ženy, tak mi prozraďte, jak definujete rodiny vy. Tvoří ji dva muži, dvě ženy, trio, muž a x žen, žena a x mužů (či jakákoli jiná forma polygamie), "polyamorický vztah", nebo si každý může definovat rodinu jak chce? Bude podle vás stát muset měnit definici rodiny podle přání každé nátlakové skupiny? Takže pro vás musím zopakovat: Heterosexuální manželství bylo v právní tradici státem institucionalizováno jako základ rodiny kvůli své sexuální bipolaritě, která vede k reprodukci, a tudíž zakládá rodinu. V případě homosexuálních svazků se však jedná o imitaci rodinného modelu, který má být adopcí obejit a tak nahrazen.

10 4
možnosti

Ještě stojí za zmínku úvaha, proč vlastně chtějí momosexuálové sňatek...který vždy byl a i v současnosti je částečně církevní záležitostí...? (hetero mají buď vírkevní, nebo světský sňatek, homosexuálům swe místo světského nabízí reg. partnerství). Osobně, byť nejsem křesťan a rozhodně ne katolík, naprosto věřící chápu v jejich odmítavém postoji. Připadá mi to, jako když chce neplavec meromomocí dělat plavčíka, aby sobě a všem ostatním dokázal, že na to má právo. Ale s právem se pojí též povinnosti. A na to už můj plavčík neplavec nemyslel. A stejné je to s homo-lobby.

8 4
možnosti

Osobně tvrdím, že je rozdíl mezi homosexuální orientací a homosexuálním chováním, které je dnes strašně moderní (pro mě až nepochopitelně). Nemám problém s registrovaným partnerstvím a s pravými homosexuály, ale přiznávám se, že u adopcí už tak benevolentní nejsem. Nikoliv z důvodu "přenesení" homosexuality na dítě (to je dle mě bilologický nesmysl), ale spíše proto, že děti by měly mít vzory v obou pohlavích, v klasické rodině. Nicméně pokud by byl případ: dítě nikdo nechce, buď bude v ústavu, nebo u dvou milujících tatínků, tak bych asi dokázala v konkrétních případech přihmouřit oči.

7 2
možnosti
Foto

S většinou vašeho článku souhlasím, ale pokud jde o získání dítěte z ústavu, pak platí to, co píše trochu níže kolega Heřmánek - není to snadné a trvá to dlouho, než se to poštěstí (v případě, že chtějí zdravé dítě) i normálnímu páru. Ale co je důležitější - existuje několik studií z USA, které ukázaly, že drtivá většina homosexuálů o děti a rodinný život stejně zájem nemá (rovněž vzhledem k své vysoké promiskuitě). Jde prostě jen o politikum.

6 4
možnosti

Pro dítě je stokrát lepší, když má dva milující rodiče stejného pohlaví, než když má otce, který jeho i manželku bije, nebo když má otce, který na něj neplatí alimenty, protože mu ho matka odmítá nechat dítě vidět.

V 19. století byl muž více než žena, v polovině 20. byl běloch víc než černoch, je načase udělat další krok a uznat, že heterosexuál není víc než homosexuál.

5 8
možnosti
Foto

Dva rodiče stejného pohlaví - to je oxymorón. Snaha homosexuální lobby chtít děti je stejně oprávněná, jako požadavek slepce řídit auto. Ten argument o otci, který bije manželku i dítě atd., se do omrzení opakuje v každé podobné diskuzi - skopírujte si už někdy taky něco jiného.

11 3
možnosti