Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Potlesk !!!!!!!!  Muž a žena byli stvořeni přírodou k zachování rodu a kvůli tomuto úkolu byli obdařeni i vzájemnou přitažlivostí. To je přirozené a normální, právě proto, že to vede k zachování rodu. Přitažlivost ke stejnému pohlaví je z tohoto pohledu určitý "kiks" přírody, na který má i příroda právo.  Nedělejme ale z "kiksu"  "normalitu". Berme homosexualitu na vědomí jako fakt, respektujme právo na vzájemnou přitažlivost homosexuálů. Jsem proti jakékoliv diskriminaci homosexuálů... ale dále viz článek.

1 2
možnosti

Děti homosexuálních rodičů jsou na tom ve všech směrech hůře, než děti rodičů heterosexuálních. Přibližně toto pane Pinci tvrdíte.

A já vám říkám, že pro toto tvrzení rozhodně nemáte dostatečně početný vzorek, který by generoval relevantní statistický údaj.

5 0
možnosti

K52a29r80e33l 20R26o60t19t

22. 6. 2013 1:09

opíráte se o výzkumy které neexistují, málokdy v historii fungovala rodina jako celek, že byli doma oba rodiče, nefungovalo to ani u zemědělců, ani u posluhovaček, řemeslníci byli na cestách aby prodali zboží, zedníci odjížděli na půl roku za prací, faráři a jeptišky nemluvě, spousty sirotků, atd. fakticky nesmysly... nejdřív si něco nastudujte a pak kažte

2 1
možnosti

Klasická misinterpretace výsledků vyzkumů. Pokud vycházíte z toho, co si myslím, tak ten výzkum se neprokazoval, že by na tom děti rodičů vyrůstající v neporušeném vztahu homosexuálních rodičů byly hůře než děti vyrůstající v neporušeném vztahu rodičů opačného pohlaví. Ty studie se zabývaly rozdíly ve fungování dětí vychovávaných v neporušených vztazích rodičů opačného pohlaví v porovnání s dětmi vychovávanými pouze jedním rodičem a to po smrti jednoho z manželů nebo po rozvodu. Zbytek vašeho blogu jsou jen ničím nepodložené bláboly. Nebo uveďte odkaz na Vámi zmiňované studie (což je rozhodně u takhle silných tvrzení více než vhodné).

1 0
možnosti
Foto

nesouhlasím s vámi, ale váš názor respektuji a vážím si ho.... Otec dvou dětí, žijící s manželkou

1 0
možnosti

Ten vtip jsem zaregistroval už ráno, ale teprve díky tomuto blogu vidím, že autorem je Václav Lamr. Vystihl to pěkně a tys to napsal taky jasně. DíkyR^V

5 2
možnosti

Pisete, ze: "Ze samotné biologické podstaty lidské bytosti, z faktu, že člověk je stvořen jako muž a žena plyne, že jejich úlohy ve společnosti i v rodinách jsou odlišné, specifické."

Z BIOLOGICKE podstaty neplynou zadne ulohy ve spolecnosti. To je jen stereotyp, jako ze zena nemuze studovat, protoze ma delohu, nebo mluvit na verejnosti. Ci nesmi byt televizni hlasatelka. Typicke muzstvi a zenstvi proste rozdelil a rozhodl nekdo , kdo mel tu moc rozhodovat  a komu to vyhovovalo. 

Co je to role ve spolecnsoti pro zenu? Rodit dite? A co kdyz ho neporodi, co potom?

4 4
možnosti

Doplneni

"Je naopak prokázáno, že dítěti hrozí těžká deprivace a poškození jeho charakteru např. zvýšenou agresivitou a necitelností, pokud nemá láskyplnou péči, kterou mu může poskytnout pouze vlastní rodič, a v první řadě matka. Je tedy velmi žádoucí, aby naší společností byla tato možnost matek pečovat o děti v prvních létech jejich života zaručena." 

To je zase demagogie, prokazano to neni, prokazano je , ze diteti svedci laskyplna pece. Od tatinka, od babicky, od teticky, prubizne, nahradni matky, homosexulani matky. Ten kdo laskyplne vychovava , je rodic. Vetsinou to delaji matky, ale pokud to dela stejne nekdo jiny, je to pro dite stejne hodnotne. Rikam stejne.

3 3
možnosti

Upřímně - nemyslím si, že dnes ještě existuje něco jako typické "mužství" u osob mužského nebo typické "ženství" u osob ženského pohlaví (a sama za sebe říkám, ještě že tak). Myslím, že dnes spíše existuje spousta individualit tu více, tu méně vybavených vlastnostmi, které byly dříve považovány za vlastnosti typicky mužské či typicky ženské, přičemž pohlaví jednotlivých osob na to až tak nemá vliv, jestli ty vlastnosti jsou spíše mužské nebo ženské. takže si umím představit, že stejnopohlavní pár může být dítěti klidně vzorem jak mužství, tak ženství, pokud se v tomto páru tyto vlastnosti vhodně nakombinují, a naopak heterosexuální rodiče klidně mohou mít vlastnosti pouze z mužského nebo pouze z ženského spektra, pokud se jedná o podobné osobnosti.

2 2
možnosti
Foto

"Děti jsou bezprostředním výsledkem, plodem manželské lásky" .... můžete mi prosím říct jaké procento dětí bylo zplozeno v manželství žije v s rodiči v tomto svazku, a kolik jich bylo zplozeno mimo tento "posvátný" svazek a žije jen s jedním z rodičů? Díky

3 3
možnosti

Souhlas, díky, autore. Raději stereotyp, než (ho)monotyp. A pan Sloboda by měl něco dělat se svou stereofobií...

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS