Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Aenigma

20. 1. 2011 8:55
silene

toto je strasne! mnozi policiste jsou zvrhlici, podvodnici a ponizuji lidi, protoze nad nimi maji delegovanou moc! kamarad zmenil jejich heslo na "buzerovat a mlatit" - a neco na tom bude. sama mam velmi neprijemnou zkusenost, kdy me jista 21leta komunistka falesne obvinila, sehnala si pres sestru, kterou nesnasi, znamyho poldu a vyhrabali na me paragraf. fakt, ze se sama svymi dukazy udala necim horsim, sel mimo a mile policisty naprosto nezajimal. ostatne sama jsem to tez neresila, nespravedlnost se v mensi ci vetsi mire deje nam vsem pakticky kazdodenne. jenze doposud nemam vyrozumeni, ac je to jiz nekolik mesicu - na e-maily nereaguji (cloveka nuti se tazat, nac jej maji). nechci si ani predstavit, kam by to mohla dovest za minuleho rezimu, ktery je jeji modlou. a fakt, ze se ti lide chovaji daleko hure, nez kdyz vam ujede po dlouhodobem nactiutrhani vulgarismus. pouceni pro me?? nenadavat lidem (kteri si to vice nez zaslouzi) pisemne! dekuji za vas clanek, je ukazkovy.

0 0
možnosti
Z

Zátaras

14. 1. 2011 21:16
Gratulace na západ

Rodina byla zbavena osobního "strážce" a stát pedofila v uniformě. Díky Bohu.

0 0
možnosti
K

Kozel_

11. 1. 2011 20:14
Zvrhlíci bývají nejpřísnější

Samozřejmě, tohle platí pro všechny pokrytce, i jiného druhu. Čím větší lump, tím větší přísnost vůči jiným lidem a navenek horlivý zastánce pořádku a tvrdé ruky. Přitom lidi, kteří sami žijí na vysokém morálním standardu, ti bývají kupovidu shovívaví.

Pamatuji to za totality, šéf horlivý bolševik, že mu nebylo rovno široko daleko. Ale bratr v emigraci a ve skutečnosti soudruh sám nevěřil tomu, co říkal. Ti lidé, co mají máslo na hlavě, aby to zakryli, tak často různě napadají druhé. Zde šlo ale spíš o skutečně perverzní povahu. Nejen prasák (dětské porno), ale i sadistické sklony. Pamatuji taky na jednoho, komunista a perverzní člověk (holka pod 15 ...). Pak se oběsil, což lidi v okolí jen schvalovali.

Taky jsem zažil jednu starší paní, co dělal v práci dusno, popichovala u šéfa. Pak byl od ní pokoj, na pár měsíců onemocněla "s průduškami" s razítkem od psychiatra.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."