Očkování může zabíjet

9. 03. 2011 17:10:00
tento článek uveřejňuji pod tlakem přibývajících důkazů o reálné škodlivosti očkování. Přestože nelze pochybovat, že pomocí očkování bylo v minulosti vymýceno několik smrtelně nebezpečných chorob, v současné době vzrůstají oprávněné obavy, že očkování nemusí být vůbec prospěšné, ale naopak – může způsobit řadu nemocí a v některých případech i zabíjet.

Co na toto téma říká odbornice, imunoložka MUDr. Zina Kaucká (www.rozalio.cz):

„Podle oficiálního vysvětlení je cílem očkování navodit obranyschopnost organismu vůči dané infekci. Očkováním neboli podáním antigenu se do těla dostává vakcína obsahující oslabené, mrtvé nebo jinak připravené antigeny či zárodky nemoci, proti níž je očkování prováděno. Zárodky přinutí lidský organismus vytvořit proti příslušné nemoci ochranné protilátky, ovšem s tím rozdílem, že faktická nemoc neproběhne. Následkem toho pak v případě setkání s infekcí, způsobenou týmiž viry nebo bakteriemi, dokáží již připravené protilátky tyto viry a bakterie rozeznat a ve spolupráci s dalšími složkami imunitního systému je i zničit.“

MUDr. Kaucká to komentuje takto: „Podle mého názoru je očkování vynucenou aktivací imunitního systému v době, kdy na to imunitní systém není vůbec připraven. Navíc neprobíhá ve všech krocích – neexistuje žádná přípravná fáze setkávací ani informační, neděje se nic v oblasti nespecifické imunity, je pouze vyvíjen tlak na tzv. specifickou složku imunitního systému Tato aktivace může přijít v nevhodnou dobu – dítěti rostou zuby, má v sobě jiný virus, v rodině existuje nějaká nepohoda ...Imunitní systém je ovšem bez ohledu na okolnosti přinucen k reakci a může reagovat velmi špatně.“

Je nevyhnutelné, aby bylo dítě povinně očkováno proti běžným dětským nemocem?

„Prodělání a zvládnutí nemoci znamená pro dítě většinou zisk – jednak je každé dítě po prodělané nemoci jaksi zralejší a v dobrém slova smyslu vyspělejší, hlavně si ale vytvoří spolehlivé protilátky, chránící ho proti příslušné chorobě po celý život. Imunita po prodělané chorobě je na rozdíl od imunity získané očkováním plnohodnotná. V širších souvislostech se pak očkováním a neplnohodnotnou imunitou poškozuje genetická paměť lidstva – jakou imunitu předávají matky svým dětem, tedy dalším generacím? Já jsem se ještě na studiích učila, že dítě je do půl roku života chráněno protilátkami získanými od matky. Můžeme jen hádat, jak je to s protilátkami v současné době, když matka na základě očkování příslušné choroby sama neprodělala. Dědí se i takto získané protilátky? Nevíme. Co ale víme jistě, že počet alergiků i pacientů s nádorovými chorobami strmě narůstá, jakoby navzdory civilizačnímu pokroku imunitní systém lidstva kolaboval."

Jaké problémy může podle této lékařky očkování způsobit:

„...Otazníkem je stav dosud zdravého dítěte po očkování. Myslím, že to je zkušenost mnoha rodičů, zvláště po očkování zvaném TRIVIVAC (očkování proti zarděnkám, spalničkám a příušnicím) – do té doby bezproblémové dítě je najednou dlouhodobě nemocné, stává se plačtivým, apatickým, hubne, ztrácí chuť do života... Rodiče jsou znepokojení a nikdo jim neřekne, že jde o následky tohoto očkování a už vůbec jim neporadí, co s tím. A otazník největší - vím o případech, kdy se u dítěte vyskytly nemoci, proti nimž bylo očkováno, například spalničky, podle lékaře si prý organismus po očkování nevyrobil dostatečné protilátky."

Další, velmi nemravný, až zločinně nebezpečný aspekt související s očkováním odhalil na své nedávné přednášce v Praze bývalý vysoký představitel farmaucetických koncernů John Virapen (citováno z článku na serveru První zprávy):

„Vakcíny jsou velkým podfukem. Přinesly falešná očekávání, ve skutečnosti ale nefungují a jsou nebezpečné. Měli bychom více pracovat s přírodou," řekl ten večer několikrát. Podle Virapena je očkování pouze produktem, který farmaceutickým koncernům produkuje neuvěřitelné zisky. Připomněl například svůj vlastní zážitek, kdy se na přednášce v Belgii setkal s pracovníkem tamního ministerstva zdravotnictví a nahlédl do jeho dokumentů. "Uvědomil jsem si, že tam je zkratka H1N1. Bylo to ve francouzštině, ale vzal jsem si ten papír, doma si ho prostudoval a posléze se dozvěděl, že ministerstvo jednalo se společností Glaxo-Smith-Kline o cenách a názvu vakcíny již v lednu 2009. A to mi přišlo velice zajímavé, protože o očkování se začalo veřejně mluvit až v květnu 2009," řekl Virapen. Když později dotyčného kontaktoval, ten vše vysvětloval tím, že vláda pouze "očekávala" pandemii. "Jediný důvod, proč lidé jako on mohou očekávat takovou pandemii, je proto, že sami takový vir někde vysadili," řekl ale Virapen.

V závěru přednášky dal Virapen prostor dotazům z publika. Na otázku, zda očkování může způsobit autismus, odpověděl: "O tom, že způsobuje autismus, jsou mnohé důkazy, mnohé takové případy jsou zaznamenány. Jděte na internet, najdete tam mnoho takových svědectví."
Připomněl také, že když se takové případy objevily v USA v souvislosti s vakcínami obsahujícími rtuť a firma Ely Lilly se začala obávat možných žalob, zašel její šéf za prezidentem USA Georgem Bushem, který posléze nechal vypracovat zákon, který žaloby proti očkování znemožňuje. Na tomto případě Virapen dokládal, že ve farmaceutickém průmyslu jde o často o dobré kontakty, korupci a krytí ze strany politiků.

Doplnění - O vakcínách a mecenáši Billu Gatesovi
Multimiliardář a zakládající šéf Microsoftu Bill Gates otevřeně přiznal, že vakcíny a současná zdravotní péče mají za cíl depopulaci planety. Řekl to na únorovém setkání (2010) elitní organizace TED. "Dnešní svět čítá 6,8 miliard lidí. Spěje k devíti miliardám. Jestliže odvedeme velký kus práce díky novým vakcínám, zdravotní péči a reprodukčnímu zdravotnictví, mohli bychom to snížit možná o deset nebo patnáct procent," řekl Gates. Položil tak rovnítko mezi vakcinaci a úbytek lidské populace. V podivuhodné přednášce se Bill Gates zabýval dogmatem globálního oteplování, podle kterého emise CO2 způsobuje člověk, který je tak přímo zodpovědný za údajné oteplování zeměkoule. Gates nabízí způsob, jak snížit emise CO2 - snížit lidskou populaci...

Jeden z nejbohatších lidí na planetě je už dlouho znám coby štědrý mecenáš různých potratových programů, které mají omezit růst populace. Nyní přiznává, že tentýž cíl (redukci počtu obyvatel) mohou zajistit i nové vakcíny. Potvrdil tak informace a výzkumy, podle kterých vakcíny obsahují látky, které snižují plodnost, či přímo vyvolávají sterilitu, stejně jako různé nemoci typu autismu či poruch imunity. Důvod, proč byl Gates ve svém projevu tak otevřený, je dán zřejmě výběrem publika. Přednáška se totiž konala v rámci konference TED (Technology, Entertainment, Design), což je elitní nezisková nadace, která se specializuje na přednášky veřejně známých osobností. Kromě Gatese na nich vystupují například Bill Clinton, Al Gore či Gordon Brown.

http://dotsub.com/view/b0283182-4c24-4b1b-bef8-202996e68afe

Chtěl bych upozornit na níže uvedeném odkazu na tento článek:

Vývoj očkování očima klinického farmaceuta (Mgr. Alois Komorous)

www.rozalio.cz/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=132&Itemid=162

http://www.nezavislyporadce.cz/str/stripky04-08.php

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/virapen-v-praze-ockovani-nefunguje--a-muze-zabijet/

Autor: Martin Pinc | středa 9.3.2011 17:10 | karma článku: 20.87 | přečteno: 5292x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 34.74 | Přečteno: 619 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 29.50 | Přečteno: 2155 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 17.05 | Přečteno: 299 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.34 | Přečteno: 214 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.67 | Přečteno: 280 | Diskuse

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...