Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kde je mýlka

Vážení. Vy tady melete o výchově dětí jako vědomém procesu.Problém je , že tady jde o "nevědomé" kopírování dítěte vzorců chování i sexuálního a  cílená výchova je jen nějaká korekce navíc.

Chápete ten rozdíl v podstatě problému???? ;-O;-€8-o:-P

3 0
možnosti

zopakuji, co jsem psal dole. Jde o vzorce chování, které se dětem dostanou dohlavy jistě v předškolním věku, něco z toho do roku. Homo pár je bohužel dalektoho, aby jejich i třeba milované dítě mělo v hlavě ty funkční vzorce chování tak, aby se cítilo v dospělosti ve světě fajn a rozumnělo mu. Jde nejenom o obecné vzatyhy muž x žena a jiné reakce na skutečnosti, ale kupodivu i o základ pro vzorce sexualiuty budoucího dospělého. Pokud má fungovat nějak přijatelně pro něj, prost ě potřebuje oba rodiče různého phlaví s pokud možno co nejnormálnější hetero sexualitou.

Ostatní jsou bláboly , mlhy a dezinformace "hyperkorektní" překládej lživé kultury tohoto století.

Cíl lze taky dohledat, ale to je na dlouho.

Že část žen na to skáče jak na špek a ještě si to násilně racionalizuje, je taky příznačné.Zdůvodnění afunkčností některých heteropárů ve vztahu k "milujícím" homo je citově přitažlivé, ale biologicky nesmyslné.

3 0
možnosti

Tak s tou částí, že dítě potřebuje oba rodiče různého pohlaví, bych i souhlasila - nicméně v době, kdy to stejně cca polovině dětí není dopřáno, je to argument celkem mimo.

S tou "co nejnormálnější hetero sexualitou" jsem se podivila už níže. Sexuální chování snad patří do soukromí dvou jedinců - a děti u toho nemají co dělat. Si teda myslím. Takže úroveň normálnosti či nenormálnosti sexuality rodičů zůstává dětem obvykle utajena.

1 3
možnosti

Pěkně napsáno, i když ne se vším souhlasím. Pokud chceme dát homosexuálním párům stejná práva, jako heterosexuálním, není důvod jim odpírat právo na adopci dětí. Nebo nabízet jim jen cikánské nebo postižené děti, jak jsem někde četl. To je úplný nesmysl. Samozřejmě, ideální prostředí pro děti jsou milující a starostliví rodiče opačného pohlaví. Upřímně řečeno, kolik je dnes takových rodin - 30%. Polovina manželství se rozvádí, polovina manželek má milence, 75% manželů má milenku, 10% manželů manželky tluče atd. To je dnes bohužel realita. Co se týká Eltona Johna, tak mně spíš připadá, že si koupili s partnerem "opičky" na hraní. To nemá se seriózní debatou o adopcích dětí homosexuály nic společného:-/

1 0
možnosti

Prosím oni si je nekoupili, jeden z nich je biologickým otcem. Prosím nezaměňujme s adopcí !

0 3
možnosti

Takze si to shrneme ... p.Pittr jako muz dokazal dat detem lasku apod., ale Elton John a jeho partner to jako 2 muzi nedokazi ? Nejak si zde vyvracite svoji vlastni teorii.

A obecne ... myslim, ze homosexualni pary (at uz 2 muzi, ci 2 zeny) dokazi dat diteti vic, nez decak. Takze pokud neni napr. pro adopci idealni par muz/zena, klidne bych ty deti daval i homosexualnim parum, ktere jim daji lepsi vychovu a zazemi, nez nejaka "hromadna vychova".

Veskery humbuk kolem homosexuality je zpusoben prave tou nevyvazenosti a znevyhodnovanim 4% mensiny, proti vetsine. Kdybysme jim dali stejna prava jako maji ostatni (partnerstvi, dedictvi apod.), tak by byl klid a nebyli by porad vyzdvihovani jako nejaci "exoti", o coz vetsina z nich stejne nestoji.

1 1
možnosti
Foto

Je zřejmé, že čtete něco jiného, než jsem napsal. Obecně řečeno, soudobá moderní spoelčnost vyhlásila válku normalitě a normální rodině především. Důsledkem je i skutečnost, že se rozpadá tolik manželství a tolik dětí se rodí svobodným matkám. Kupování dětí, zmiňované v článku, je pak už naprostá zvrhlost. Muž, o kterém jsem mluvil, není žádný Pittr, ale Přemysl Pitter, který poskytl v době 1. republiky proletářským dětem z Žiřkova útulek, zvaný Milíčův dům (dnes bychom toto zařízení nazvali "nízkoprahové centrum pro děti a mládež"). Měl mimořádnou schopnost zasáhnout srdce dětí, pozitivně je motivovat. Tyto děti většinou měly velmi zaměstnané rodiče, kteří nezvládali péči o ně.

K meritu věci: Jde přece především o práva dětí, v tomto případě na vlastní milující  matku, kterou prostě nemůže žádný muž nahradit - prostě proto, že není žena. Navíc budou tyto děti vyrůstat v nepřirozeném prosředí a nemají možnost získat normální vzorce chování. Je např. známo, že obraz své příští ženy si budoucí muž formuje do uznačné míry podle své matky, a naopak.

3 1
možnosti

Jsem člověk, kterému homosexualita (opravdová orientace, nikoliv módní chování) nevadí. Občas se sice zarazím nad tím, jak agresivně se HS snaží o to, aby se v právech vyrovnali heterosexuálům, ale jinak je mi tato problematika celkem "volná". Co se týče adopcí, tvrdím, že je lepší mít dva táty, než vyrůstat v dětském domově, ale s tím, co udělal Elton John (s partnerem) už také souhlasit nemohu. Pan Pinc správně upozornil, že jde o vpodstatě o koupi dítěte. A to je něco, s čím se nesmířím.

2 4
možnosti

a jaky je rozdil mezi tim, ze clovek musi zaplatit nejake poplatky, kdyz chce dite k adopci? Defakto si je taky kupujete, i kdyz se agentura stara o to, ze je to alespon anonymne, akorat cena je nizsi, ale porad tam ta cena je.

1 1
možnosti
Foto

Martine, prosím, nemažte v diskusi "vláknovité" příspěvky, některé příspěvky jsou pak zcela nelogické, děkuji.

4 0
možnosti
Foto

To je asi nějaký omyl, žádné příspěvky jsem totiž nesmazal.

0 4
možnosti

Je dojemná úvaha o tom, že je Elton už starší a co že bude s těmi dětmi po jeho smrti. Určitě na tom budou lépe než mnohé jiné děti, jimž se jejich mladý otec zabil při autonehodě nebo nějaké pitomé sportovní aktivitě. Nebo v práci, ať z otců nedělám nezodpovědné jedince. Většinou nejsou tak úplně nezodpovědní:-)

4 1
možnosti
Foto

Paní Kubínová, o tom tento článek opravdu není. Přečtěte si jej celý, než jej začnete hodnotit. Stručně, děti by se neměly stávat předmětem obchodu a uskutečňování sobeckých tužeb. Aby z nich vyrostli plnohodnotní lidé, potřebují mateřskou lásku.

1 4
možnosti

A co ty stovky dětí, které vyrůstají pouze s matkou a babičkou - tedy se dvěma ženami, protože je otec opustil? To je podle Vás také nenormální?

Váš článek je zvrhlý, nepřizpůsobivý, nenávistný k homosexuálním manželstvím a připomíná mi propagandu typu Ku-Klux-Klanu, který psal podobné nesmysly proti smíšeným párům! Opravdu žasnu, že takový článek, jako je Váš, veřejně někdo může napsat v dnešní době !!

Ne každý má to štěstí mít úplnou rodinu jako já - ale kvůli tomu je neodsuzuji.

Mnohé ženy, které žijí ve vztahu s jinou ženou, mají například děti z manželství, kdy jim muž tak zničil život, že radši žijí s ženou a vychovávají spolu také děti výborně.

Naopak muži, kteří žijí se svým otcem, nebo přítelem, vychovávají například děti, které opustila jejich matka a manželka. Z TV můžete znát například skvělého otce, kterému odešla manželka, zůstaly mu dcera a syn. Ten například je skvěle vychován, vyhrává hudební soutěže, porotže otec mu sehnal do domu aparaturu a oddaně se mu věnuje. Lucie Bílá s touto rodinou udělala reportáž.

Stejně tak jsou manželské páry, muž a žena, kteří nemohou mít děti a náhradní matka, která má své děti a je v pořádku, je ochotna donosit i dítě někomu jinému - těmto ženám náleží peněžní odměna a mají tímto peníze pro svou rodinu. Tak proč by nemohl mít dítě i Elton John se svojím manželem od náhradní matky? Je to biologicky dítě jednoho z nich a já naprosto chápu, že obě své děti milují - jako i jiní otcové milují svoje děti. Mají chůvu, takže jim ženský prvek ve výchově nechybí. Navíc homosexualita je vrozená, takže děti z homosexuálních párů nemohou přitažlivost stejného pohlaví v sobě najednou najít, pokud příroda je vybavila chemickou přitažlivostí k opačnému pohlaví, jako většinu z nás. Kdo se narodil s jiným cítěním, nemá právo být odsuzovám někým, kdo to nezažil ! Ti lidé se chovají přirozeně, tak, jak jim to příroda dala.

8 8
možnosti
Foto

Vážená paní Brychtová, nepodsouvejte mi něco, co netvrdím. Já přece neodsuzuji Eltona Johna zato, že je homosexuál. Jsem ale hluboce přesvědčen, že děti se nemají kupovat a mají vyrůstat v normální rodině.

2 5
možnosti

Tak k tomuhle snad...Ani nemam slov :O Jako ja vedela, ze takhle nenavistny homofobni lidi existujou ale tohle je fakt neco.

6 2
možnosti

Berušky, fakt nevím, co je na tom až tak moc xenofobního. A číst docela umím. Autor nekomunikuje podivnost života  "smíšených párů" (už tím názvem jste se docela vyautovala mimochodem) ale jejich snaha o legální vychovávání nebiologických dětí.

Má to spoustu problémů. Jeden z nic k úvaze i zarputilým obhajovatelům těchto bizardností. Každé dítě potřebuje ke svému vývoji mužský a ženský faktor a do podvědomí se mu kopíruje mnoho z chování jemu nejbližších lidí jako vzorce jeho budoucího chování.

Pokud uznáte, že sexuální soužití homo není běžné, fysiologické, že je to svým způsobem nějaký extrem, měli by jste pochopit, že jejich "dítě" bude logicky mít nakopírováno v hlavě  do života brutální bariery pro běžný život v běžné společnosti.

Další argumenty - no to je logická psina. Srovnávat +- vyrovnaný pár homo  by se měl s vyrovnaným párem hetero - ve vztahu k dětem. Tak jak je katastrofa patologicky se chovající pár homo, tak stejně je katastrofa tato varianta hetero.

Vychování osamělým rodičem - no to je jiný příběh. Jde o běžné vztahy mužxžena a i pokud je rodič sám, je jisté, že svými reakcemi na druhé pohlaví předává info do CNS dítěte o běžných lidských vzorcích chování.

Vážené dámy. Nenechte se oblbnout povídačkami o šťastném životě homo párů a jejich výchově dětí.  Má to svoje výrazné BIOLOGICKÉ A SPOLEČENSKÉ limity vzhledem k sociálnímu a sexuálnímu chování dítěte v dospělosti. To už se tak moc nekoumá , že , není to sexy jak obrázky šťastných dětí. Ostatně autor vystihl podstatu plně  - jde o potřeby "homo rodičů" daleko víc než o potřeby dítěte. A pokud to jako matky nechápete,a necháte se ohlupovat virtuálními obrazy, no to ale fakt nevím co si myslet o Vašich vlastnostech. "nekorektní text, jednání" je jenom nálepka na potlačení jiného názoru než prosazovaného některými inženýry lidských osudů . Tak mi ji nedávejte, pokud chcete, piště něco k věci. Biologie, výchova a vzorce chování.

8 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS