Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

OSLO

19. 2. 2011 19:07
Prosím vás, o jaké morálce tady mluvíte?

O té pokrytecké křesťanské ? Podívejte se na katolíky v Polsku, Itálii, USA, Španělsku aj. V čem jsou lepší než židé, pravoslavní, protestatnti, islamisté? Všude samý krucifix, Bible, Korán, Talmud, procesí a mše a vedle toho zloději, vrahové, násilníci, úchylové a podvodníci. Války, násilí, rozvrácená manželství, pedofílie, dětská pornografie, sadismus, zneužívání dětí, drogy. Jedni s Biblí v kapse usedají do tanků, druzí se 5x denně modlí a pak před kamerou zařezávají lidi jako dobytek. Se svojí morálkou vyrazili Evropané do světa a ohněm a mečem rozvrátili tisícileté říše. Nebo se tu mluví o morálce politiků, kteří vodu kážou a víno chlemtají? Kolik těch morálek, kromě té paní Dulské, vlastně máme? Asi jak se to komu hodí do krámu.

0 0
možnosti
PH

kostej_

20. 2. 2011 2:59
Re: Prosím vás, o jaké morálce tady mluvíte?

Máte nějaké statistiky nebo jen tak brbláte?

0 0
možnosti
A

asako

20. 2. 2011 9:16
Re: Prosím vás, o jaké morálce tady mluvíte?

Na všechno nejsou potřeba statistiky. Stačí trochu rozumu, něco historických znalostí a koukat kolem sebe.

0 0
možnosti
I

il1948

21. 2. 2011 11:01
Re: Prosím vás, o jaké morálce tady mluvíte?

Neviem do kedy sa tu bude argumentovať proti evidentným zverstvám Islamu v 21 storočí (doporučujem literatúru k téme, najlepšie od arabských autorov) križiackymi výpravami, ktoré sa skončili niekedy  koncom 13 storočia ??? To si nepripadáte trápne, keď takto argumentujete ?? A hlavne to nieje o morálke v tom máte pravdu, to ale neznamená, že tu všetci budeme stáť zo založenými rukami a čakať kedy nás to prevalcuje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."