Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

IfčaX

8. 6. 2011 10:40
Mediální ticho...

Zaujalo mě hlavně, že v rámci "mediálního ticha" se z internetových stránek jaksi ztratil text rozsudku Evropského soudu pro lidská práva. Jestli jste ho někdo našel, hoďte odkaz. Ještě před pár měsíci byl na spoustě stránek a nyní je k nalezení jen jeho francouzský originál na stránkách soudu. Po českém překladu jako by se zem slehla...

Líčil tam pana F. v hodně jiných barvách, než jeho příznivci. Vzhledem k tomu, že po právní stránce mu nakonec v jeho stížnosti dal zapravdu, tak by je snad nešlo podezírat, že byli proti němu zaujatí.

0 0
možnosti

Gmur

11. 6. 2011 8:47
Re: Mediální ticho...

Ifco

dejte sem link na ten text. Diky.

0 0
možnosti

honda_mrkos_pajdusakova

8. 6. 2011 9:22
Promiňte,

ale podporovat svá tvrzení odkazy na stránky K213 není příliš důvěryhodné. Tam asi objektivní posouzení figury pana Fialy asi k nalezení nebude.

Vaše články většinou čtu ráda, jsou mi milé, ale tady jste opravdu totálně ujel.

Nicméně souhlasím s tím, že Fiala do vězení nepatří. Jako regulérní psychopat a pokročilý paranoik patří na uzavřené oddělení psychiatrie.

0 0
možnosti

martin pinc

8. 6. 2011 15:30
Re: Promiňte,

V principu byste měla pravdu, totiž kdybych citoval jen stanovska k231. Ale cituji dopisy a třetích osob -  stanoviska senátorů Čunka a Pitharta a duchovního Duse, kteří pro mne jsou garanty nezávislého (na k231) názoru. (tedy 3 svědkové) S panem Fialou jsem se setkal v prostorách Senátu ČR na jednání Spolku pro obnovu venkova, v jehož sekci Obnova rodiny se společně angažujeme. Jako psychopat a paranoik mi nepřipadal. Spíš se mi jeví jako poněkud impulzivní člověk., Nechci si ale rozhodně vytvářet názor na někoho z toho, co o něm řekne, nebo napíše někdo v médiích.

0 0
možnosti

p_c

8. 6. 2011 6:10
Fialu znam a podporuji ho

Bezvyhradne podporuji pana Fialu. Stát na něm páchá bezpráví a jeho rozhořčení je naprosto na místě. Děkuji za článek

0 0
možnosti

stedrik

8. 6. 2011 9:31
Re: Fialu znam a podporuji ho

se nedivím. Vy jste taky takovej pomstychtivej slaboch, co ze syna vychová uzlíček nervů.

0 0
možnosti

stedrik

7. 6. 2011 22:43
no, kde začít.

člověk jako je Fiala, kterej zaměstnává naše soudnictví zcela zbytečně, by měl držet hladovku né dobrovolně, ale povinně. Až do úplnýho vyprázdnění střev. Že o něm píše Hodina? Hmm, samé polopravdy, jako na káčku, on ví, proč má u nich zavřený diskuse, jen tak pro nic za nic určitě ne. Slyšel jsem pár rozhovorů s ním a viděl jak se choval na chodbě soudu a stačí mi to. Víc arogantní .... ani není. Je smutný, když si do čela boje za střídavou péči zvolíte takovýho člověka. To pak celej spolek vypadá jako banda pomstychtivej slabochů, kteří neunesli svůj rozvod.

http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/publicistika/_zprava/418651

http://www.rozhlas.cz/zpravy/spolecnost/_zprava/824017

0 0
možnosti

martin pinc

7. 6. 2011 23:37
Dobré odkazy

První je rozhovor, jehož hlavním námětem je působení advokátky Lenky Pavlové na MPSV:  Její jmenování do úřadu vyvolalo hlasité protesty sdružení K213, jehož členové (většinou otcové, kteří se cítí poškozeni rozhodnutími rozvodových soudů ve věci svých dětí) ji charakterizovali jako „feministickou advokátkou extremistických feministických spolků Profem a Koordona, které razí s rovností občanů zcela neslučitelné názory“ a vytkli jí, že „zastupuje výhradně ty matky, které nějakým způsobem brání svým dětem, aby se stýkaly s jejich otci a to i za cenu, že porušují pravomocné a vykonatelné rozsudky soudu o předávání dětí druhému z rodičů“. Do nástupu funkce ředitelky Úřadu pro mezinárodněprávní ochranu dětí proslula též úzkou a prokazatelnou spoluprací s Alenou Uváčikovou (Area fausta Praha, později Zbraslav). V září 2008 kolem ní vypukl skandál, když se ukázalo, že Pavlová (která je taktéž rozvedená) neplní rozhodnutí soudu a v rozporu s ním odpírá svému bývalému manželovi styk se synem.

0 0
možnosti

Kolokol

7. 6. 2011 21:54
Opravdu medvědí služba Jiřímu Fialovi

Takhle by ani Rudé právo v 50. letech nelíčilo příběh Pavlíka Morozova kterého zabili zlí kulaci. Jiřího Fialu neznám, jeho příběh také ne, ale hned je mi nesympatický, jako ten Pavlík.

0 0
možnosti

martin pinc

7. 6. 2011 19:54
Žádost diskutérům

Buďte tak laskavi, a omezte své příspěvky na téma článku. A tím je nezákonné věznění pana Fialy. Chronickým problémem u nás je neschopnost držet se v diskuzi tématu.

0 0
možnosti

Vlad IV

7. 6. 2011 21:21
Re: Žádost diskutérům

Problémem pana Fialy a podobných,je kromě faktu,že svět se v pr.....l obrací, feminisace našeho soudnictví!

Věřte mi nebo ne, ale v justici nemá ženský přístup co dělat!

Sv. Pavel o všech těchto věcech věděl své.......

0 0
možnosti

Gmur

7. 6. 2011 19:39
strasnej chidak, co?

přepisu reportáže z Občanského juda z roku 2002

Petra ČERNÁ, redaktorka

Manželství magistry Martiny Fialové a inženýra Jiřího Fialy skončilo rozvodem. Jeho důsledky dnes nese nejen paní Martina a její dva synové, ale i lidé, kteří blízkou rodinou nejsou.

Martina se snažila manželství zachránit, a tak navštěvovala manželkou poradnu. Že je vše marné, vyplynulo z jakéhosi pokusu o smír, jakési smlouvy, kterou vypracoval sám pan Fiala a oba manželé ji měli dodržovat. Běžná oznamovací lhůta na akce s třetími osobami předem odsouhlasenými činí tři dny. Stanovuje se okruh osob nežádoucích, se kterými se nesmí hovořit před druhým z partnerů ani po telefonu. "Pokud neustoupí od styku s nežádoucí osobou dobrovolně a sami, lze vždy úctu nahradit vztahem čistě obchodním a směňovat nežádoucí osoby kus za kus." Nevyhnutelný rozvod nastal před dvěma lety, pak začalo to pravé peklo.

0 0
možnosti

Gmur

7. 6. 2011 19:43
Re: strasnej chudak, co?

Mne napadl na třídní schůzce dětí ve škole, když jsem přišla do školy, a tam si na mne počíhal ve třídě. Když jsme se usadili, tak mne vrazil pěstí do zátylku.

Mgr. VÍTKOVÁ, To máme v zápisu z třídních schůzek, protože přišel na třídní schůzku pan Fiala staršímu synovi a byla tam i paní Fialová a pan Fiala paní Fialové nasypal pepř do očí. Mgr FIALOVÁ, pak došlo k napadení v lednu 2002. Poprvé to bylo opět ve škole, kdy mne můj syn mladší volal, ať rychle přijedu do školy, že se bojí, že tam otec přišel a že je v šatně a tam se mu hrabe ve věcech.

VÍTKOVÁ: Pan Fiala prostě potom proti paní Fialové tak nějak vystartoval

a udeřil ji do obličeje a ta kolegyně ji tedy za bundu vytáhla nahoru, protože stála paní Fialová zády ke schodišti a mohla spadnout na hlavu a přesto jí tedy tekla krev, takže jsme volali potom ...Policii. Toto napadení bylo opět kvalifikováno jako přestupek a teprve po mé stížnosti se to tedy začalo kvalifikovat jako trestný čin ublížení na zdraví a výtržnictví.

0 0
možnosti

Babul

7. 6. 2011 18:02
Moc tomu nevěřím...

Že by si justiční stráž jen tak z dlouhé chvíle šťouchala do pana inženýra. Tam jistě byla nějaká provokačka, na kterou justička reagovala a pak se pan inženýr divil, že on nic. A za druhé - pokud do něj justiční stráž šťouchala, měl odejít a stěžovat si a ne strkat do justičky. To byla jeho základní chyba. Ale protože on je přece ochránce chudých, tak si zahrál na hrdinu a doplatil na to.

0 0
možnosti

martin pinc

7. 6. 2011 18:11
Věřit nemusíte...

...ale pak ani nespekulujte o věcech, o nichž nic nevíte. Ta událost podle k213 měla přes dvacet svědků. Asi se tedy podle vás museli spiknout a přímo na chodbě soudu falešně svědčit.

0 0
možnosti

jendazmoravy

7. 6. 2011 17:45
Pan Fiala má smůlu

Pokud by byl gay nebo bojovník za práva zvířat nebo aspoň ekoterorista, to by se amnesty int. přetrhli, ale takhle na to kašlou.

0 0
možnosti

kamilhoudek.blog.idnes.cz

7. 6. 2011 17:09
Pana Fialu též podporuji!

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."