Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konstrukter

10. 10. 2011 11:03
zajímavé

Pán zřejmě vlastnil větší množství orné půdy a část chtěl prodat.

Zajímalo by mě jak to dopadlo. Zda toto jeho proroctví posloužilo svému účelu a prodal za lepší cenu než původně mohl.

0 0
možnosti

lost

8. 10. 2011 13:57
otřes a sestup západu není konec světa . .

otřesné je, že peníz se stane modlou ostatního světa podle západního vzoru .

0 0
možnosti

vlastmá

8. 10. 2011 12:08
BOHUŽEL

Až na pár detailů se domnívám, že je toto proroctví velmi reálné.

0 0
možnosti

Z mechu a pazdeří

8. 10. 2011 11:53
K podobným proroctvím jsem moc opatrný

Wilkerson byl jistě význačnou osobností, občas ale střelil vedle. Taky jsem četl pár jeho proroctví. Ona se některá splnit musí, protože vlastně říká, co je napsáno v Bibli. Jinde zas popisuje už existující stav, např. Francie a její antiamerikanismus, to je záležitost současnosti a možná i doby před 40 a více lety. Tehdy za socialismu to člověk dokázal těžko posoudit, Francii jsme vnímali jako Západ.

0 0
možnosti

Faustino

8. 10. 2011 11:43
Zjevení 14,1:

A viděl jsem, hle, Beránek stál na hoře Sión a s ním sto čtyřicet čtyři tisíce těch, kdo mají na čele napsáno jméno jeho i jméno jeho Otce. A slyšel jsem hlas z nebe jako hukot množství vod a jako zvuk mocného hřmění; a znělo to, jako když hudebníci rozezvučí své nástroje. Zpívali novou píseň před trůnem, před těmi čtyřmi bytostmi a před starci. Nikdo nebyl schopen naučit se té písni, než těch sto čtyřicet čtyři tisíce z obyvatel země, kteří byli vykoupeni.

To jsou ti, kdo neporušili svou čistotu se ženami a zůstali panici. Ti následují Beránka, kamkoli jde. Ti jako první z lidstva byli vykoupeni Bohu a Beránkovi.

0 0
možnosti

Faustino

8. 10. 2011 11:44
Zj 7,4:

Pak jsem slyšel počet označených: sto čtyřiačtyřicet tisíc označených ze všech pokolení Izraele: z pokolení Juda dvanáct tisíc, z pokolení Rúben dvanáct tisíc, z pokolení Gád dvanáct tisíc, z pokolení Ašer dvanáct tisíc, z pokolení Neftalím dvanáct tisíc, z pokolení Manase dvanáct tisíc, z pokolení Šimeón dvanáct tisíc, z pokolení Levi dvanáct tisíc, z pokolení Isachar dvanáct tisíc, z pokolení Zabulón dvanáct tisíc, z pokolení Josef dvanáct tisíc, z pokolení Benjamín dvanáct tisíc označených.

0 0
možnosti

Faustino

8. 10. 2011 11:33
Mt 24,15:

Když pak uvidíte ‚znesvěcující ohavnost‘, o níž je řeč u proroka Daniela, jak stojí na místě svatém – kdo čteš, rozuměj – tehdy ti, kdo jsou v Judsku, ať uprchnou do hor; kdo je na střeše, ať nesestupuje, aby si něco vzal z domu; a kdo je na poli, ať se nevrací, aby si vzal plášť.

Běda těhotným a kojícím v oněch dnech!

Modlete se, abyste se nemuseli dát na útěk v zimě nebo v sobotu.

0 0
možnosti

Faustino

8. 10. 2011 11:26
Patologická religiozita:

Přehnaný strach z Božího soudu, trestu a konce světa - zarputilý zápas o bezhříšnou svatost - nenávist proti jinak smýšlejícím - bludné náboženské myšlenky - náboženské výklady budoucnosti (výpočty konce světa) - náboženské blouznění - přemrštěný strach z prohřešení se ...

"Člověk, který žije v takovýchto nábožensky vadných postojích, obvykle netrpí nedostatkem teologicko-náboženských informací, nýbrž strachem, pocity viny, potlačovanou bolestí a zlostí. Proto se mu nepomůže sebelépe míněnými informacemi o víře a diskusemi o víře - i když o ně sám žádá - ale opatrným odhalením jeho zmateného a zaslepeného citového světa."

0 0
možnosti

martin pinc

8. 10. 2011 11:42
O Davidu Wilkersonovi

Byl to vysoce respektovaný kazatel. zakladatel organizace Teen Challenge, která se napřed v USA a nyní po celém světě stará o lidi, závislé na drogách. Vykazuje velmi vysokou úspěšnost léčby závislostí. Rozhodně to nebyl žádný zaslepený člověk, naopak. Je autorem několika velmi populárních knih, např. bestselleru Dýka a kříž, jenž byl rovněž zfilmován. Nevím, kdo jste vy, nicku Faustino, ale David Wilkerson byl mimořádný člověk, který si získal úctu mnoha lidí na celém světě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."