Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

pedr64

8. 8. 2011 18:47
když slyším ty krásné řeči

o rodině, tak si vzpomenu na jeden již letitý vtip od Renčína, podkterým je dovětek: "odpusť státe, že i naše rodina je tvým základem..."

2 0
možnosti
H

hafusak2

8. 8. 2011 20:10
Re: když slyším ty krásné řeči

Dodnes ho mám schovaný;-D

0 0
možnosti
DM

Azreael

8. 8. 2011 18:13
Nesouhlasim s pochodem pro rodinu

Nesouhlasim s pochodem pro rodinu, protoze nesouhlasim s jejimi nazory, myslenkovymi pochody a zpusobem jejich prezentace.

Je to ale snad duvod abych je obvinoval z toho, ze to jsou nabozensti fanatici, branil jim v usporadani pochodu pro rodinu, slovne je napadal a do medii vykrikoval, jaci to jsou devianti?

6 0
možnosti
K

Kozel_

8. 8. 2011 18:18
Re: Nesouhlasim s pochodem pro rodinu

Předmětem sporu nebylo to, že se koná pochod homosexuálů. Vadila podpora od tzv. pravicových politických osob, jako je p. Svoboda.

Pak tu vadí i forma, jak probíhají gay parády v Berlíně si lze najít na internetu, občas tam je někdo i zcela nahý, polonahých je tam celá řada, ostatní jsou vyzývavě "oblečeni", lze to tak nazvat. Pokud by normální člověk tak šel městem bez této akce, tak ho zabásne policie. Ale určité skupině se exhibování dovoluje. Jde přece o "dobrou" věc, podporu homosexuality a masáž mozků lidí ve společnosti.

2 0
možnosti
MK

Moravaczech

8. 8. 2011 18:11
Jako křesťan byste neměl hřešit

Jako křesťan byste neměl lhát. Například s AIDS, proboha podívejte se na Afriku. Nebo to vaše zaměňování pýchy taková a hrdosti. Pride tady prezentujete jako demonstraci a spousta dalších nesmyslů. Chudina Prekopová, zneužil jste ji proti gayům, přitom Prekopová má na gaye úplně jiný názor než vy. Že se vy jako křesťam nestydíte si vymýšlet, přetáčet informace a lhát. Rv

4 0
možnosti
K

Kozel_

8. 8. 2011 18:09
Dobré připomenutí

Je to s podivem, že pochodu, kde je podporována perverze dávají podporu tzv. pravicoví političtí představitelé. Pan Svoboda je možná pravicový ve smyslu, že zná hlavně peníze a ostatní je méně důležité. Pokud jde o hodnotový systém, tak ten se neliší od toho, co tu vtkoukali komunisti do hlavy lidem po 40 let. Vlastně i těm komunistům šlo hlavně o ty prachy, akorát se to nesmělo nahlas říkat.

Pochod pro rodinu, kde se podporují křesťanské hodnoty, ten by měl být blízký každé skutečně pravicové (konzervativní) politické straně. Dle mého názoru je víc ta pravicovost v uznávání těch tradičních hodnot. Vůbec to není jen o volném trhu, ten je jen částí širšího spektra hodnot a svobod. Pravicové či konzervativní hodnoty, to je uznávání morálky, uznávání významu rodiny vč. manželské věrnosti, uznávání svobody jednotlivce vůči marxistickému či levicovému řízení věcí státem či státní výchovy.

2 0
možnosti
K

Kozel_

8. 8. 2011 18:15
Re: Dobré připomenutí

Je tu kupodivu i charita či dobročinnost - v protikladu k

socialistickému přerozdělování a sociálnímu systému - i v protikladu

vůči naprostému sobectví, které nechce druhému pomoci, ani tomu, kdo si

za handicap sám nemůže ani si nemůže jakkoli pomoci.Volný trh tu je taky, ale jde spíš o uznávání soukromého vlastnictví a právo jednotlivce se svým majetkem nakládat a svobodně rozhodovat o svém životě. Volný trh v skutečně konzervativním pojetí funguje v systému určité morálky, takže vůbec nejde o volnost k okrádání, podvodům, klamání či klamavé reklamě atd.

Od pana Svobody, po pravdě řečeno, lze těžko čekat podporu křesťanských hodnot. Jako gynekolog musel dříve a patrně i nyní vykonávat potraty. Dřív tu nebyla svoboda svědomí, kdo chtěl dělat gynekologa, neměl možnost tento typ zákroků - zabíjení nenarozených dětí - nekonat. Jediným řešením bylo jiná lékařská specializace.

0 0
možnosti
JV

sykora1979

8. 8. 2011 17:57
křesťané

Jako malý kluk jsem se zapsal do náboženství, dělal ministranta, byl boží syn... v 18 jsem se přiznal k homosexualitě a církvev se mnou vyrazila dveře. Najednou už nejsem boží syn. Kdo z Vás mluvil s bohem? Já né, ale jsem to co chtěl on. Né církev.

2 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."