Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Podle mého největší " zásluhu" na hysterii proti amnestii mají média. Politici kteří zpočátku na amnestii neviděli nic velezrádného ( p.Schwarzenberg) se polekali a vzali zpátečku. Po zprávách v televizi se senioři začali bát o své životy protože všichni vrazi se dostali na svobodu. Ti poškození H-systémem by po těch 15-ti letech nedostali ani korunu i kdyby nebyla amnestie atd.,atd.

7 8
možnosti
Foto

Ale dostali. Sice nemnoho, spíše pro zlost. Asi 7% a ještě něco z konkurzní podstaty dostanou.

2 4
možnosti
JK

Mne přepadl pocit hlubokého zármutku, na rozdíl do vás, už před 10 lety. Klaus je pro mě špatný člověk a tudíž nemůže být dobrý prezident. To, co celou dobu zaséval, sklízí.

14 12
možnosti
PW

Napsala jste to slečno (paní) Jano velice výstižně! :-)R^R^

8 9
možnosti
OK

jsou dvoji fakta, autore:

1 - "pravicak" vk svym zvanim komunistu na hrad, rusofilstvim, nenavistnymi vylevy na adresu "pravdolasek", odmitanim restituci, podrazactvim vuci pravicakum topolankovi a necasovi a volebni kampani cele sve rodiny ve prospech zemana plnou lzi, zavisti, nenavisti a xenofobie degradoval davno sam sebe jako "pravicoveho politika", presneji receno byl jen prisluhovac levicaku, co se vydaval za pravicaka.

2 - bolsevikum otrnulo natolik, ze dnes v roce 2013, 24 let po skonceni teroristicke komunisticke diktatury znovu strasi nas vsechny prizrakem zalob a politickych procesu za ruzne ty jejich "velezrady", za nez odsoudili a popravili v 50.letech desitky nevinnych lidi, stovky umucili pri vyslechu, desetitisice pozavirali na desitky let do kriminalu. zaloba na vk je naprosta nehoraznost, ktera vyzaduje raznou protiakci, nikoli mlceni a "samet", tim spise, ze kdyz si toto dovolili vuci hlave statu, jake jistoty mame my, obycejni lide.

toto oboji je treba rici naplno.

8 5
možnosti
RH

VK si konec svého funkčního období ztrpčil sám amnestií a ovlivňováním politické kampaně..

11 7
možnosti

Ano. Povšimněme si, že Václav Havel parlamentu nedoporučoval, koho má zvolit. Byť mu Klaus určitě nebyl po srsti.

0 3
možnosti
IH

opět jste to nezvládnul, popíráte sám sebe... např.píšete : Jsou situace, kdy je třeba zapomenout na osobní animozity a malicherné spory a místo nich projevit státnickou velikost. stoprocentně souhlasím a proto se vás ptám : proč se VK pustil dosti nechutným způsobem do zesnulého VH nebo proč mentorsky nenapomenul své vlastní vlezdoprdelisty a naopak doporučil jejich plky jako povinnou četbu ? nemohu najít státnickou velikost zvláště když necelý rok předtím na pohřbu VH hovořil zcela jinak...

15 10
možnosti
PW

Kecy, má co si zasloužil. Kdyby dostal takový "párfacek" spíše, tak by mu to jen pomohlo. :-)

11 16
možnosti
VR

V52á80c64l17a98v 83R82o71d

5. 3. 2013 17:30

Stejně tak. Jen malé doplnění velice mne překvapil Milan Štěch a Přemysl Sobotka!

9 11
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."