Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O tom, že matka a otec jsou pro dítě ideální, není sporu přeci :) Otázka zní, je lepší například  matka + matka ... nebo ústav? :)

4 3
možnosti
Foto

Tak právě otázka nestojí. Viz další diskuse.

4 4
možnosti
PB

Náš prezident Zeman byl vychován dvěma ženami (maminkou a babičkou) a není to kvůli tomu méněcenný člověk, ani homosexuál - tak trochu sebestředný je akorát :-)

Takže vliv pohlaví, které dítě vychovávají je pěkná blbost...

5 2
možnosti
MZ

takze statistika se dela tak, ze se podivame na presidenta (o jehoz soukromi a mnohych vlastnostech stejne nic nevime) a udelame zaver platny pro vsechny? Sakra, ze na to vedci uz davno neprisli a nemusi plytvat narocnymi vyzkumy

9 3
možnosti
MR

je spousta hetero manzelstvi ktere nemohou mit deti a cekaji leta na adopci, proc do toho tahat homosexualni pary? Pochopitelne kdyz deti patri homosexualnimu tatinkovi nebo mamince, treba si upletou dite bud v manzelstiv nebo mimo a pak se o dite staraji, proti tomu nelze nic delat a proc by se melo, jsou to jejich deti. Ale stale nechapu proc misto dat dite do adopce normalnimu paru se chteji delat takoveto taskarice.

5 2
možnosti
Foto

Feminismus je jen jinou formou socialismu, jeho extrémní podoby lze přirovnat dokonce k nacismu.

9 7
možnosti
Foto

P.S. Pokud se vám zdá, že homosexualismus nesouvisí s feminismem, přečtěte si studii amerického profesora Stephena Baskervilla: http://www.stridavka.cz/nebezpecny-rozmach-genderove-politiky-cast-1.html

3 6
možnosti

Volba mezi rodinou "heterosexuální" a "homosexuální" je jasná. Problém vidím v tom, jak rozhodnout, zda je lepší rodina "homosexuální," nebo žádná (v podobě dětského domova).

5 2
možnosti
Foto

Takto přece volba nestojí. Heterosexuálních rodin, které nemohou mít děti a nemohou se dočkat adopce, je stále mnoho.

5 3
možnosti
RH

Vůbec to nechápu, genderismus je mýtus, který zachvátil především vědecké prostředí. Každý normální člověk s vámi bude souhlasit. I kdyby to ovšem bylo "chybnými vzorci chování", tak není důvod se domnívat, že můžeme společnosti vnucovat nějaký alternativní vzorec, který je metafyzicky pro člověka dobrý..

11 3
možnosti
TH

Genderismus je fakt mytus. Gender je skutecnost. A o tom se nevedomky dislutuje ve clanku.

0 1
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."